Джоли представи новия си филм в Камбоджа

"Първо убиха баща ми" разказва за времето на бруталния режим на Пол Пот
18 фев 2017 18:36,
15
Джоли представи новия си филм в Камбоджа
Снимка: БТА

Анджелина Джоли направи премиерно представяне в Камбоджа на новия си филм в присъствието на краля на страната Нородом Сиамони, предадоха световните агенции.

Прожекцията на лентата "Първо убиха баща ми", която се фокусира върху геноцида на режима на Червените кхмери в периода 1975-1979 година, се състоя в древния храмов комплекс Ангкор Ват.

Филмът под режисурата на Анджелина Джоли е екранизация на едноименния роман на активистката за правата на човека Лунг Унг, в който тя си спомня за детските години и за преживения ужас по време на бруталния режим на Пол Пот.

Тя е била петгодишна, когато неговите главорези нахлуват в камбоджанската столица Пном Пен. Момичето е изпратено в трудов лагер и преживява нечовешки страдания. При режима на Пол Пот е избито една четвърт от населението на Камбоджа.

Страната е близка до сърцето на Джоли. Тук тя засне филма си в периода 2015-2016 година, от тази държава е и осиновеният й син Мадокс, припомнят агенциите.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо не е в Холивуд, на връчването на оскарите ?!? Защото ще я освиркват всички. Актьорите и преди не я понасяха, но след това, което направи около развода си, вече открито ще я наплюят... Както се казва - никога не е късно да станеш за резил, а на стари години най-много боли....Когато си млад - минава и заминава, но натежат ли годинките .....няма прошка.
9
2
 
9
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Толерист, глобалист (разбирай ислямист) и изтрещял феминист е тази лелка Анджелина Войт (Джоли)! Трябва да се дадат на Брадфорд (Брад) Пийт правата за биологичните им деца! Тази само ще ги поквари и ще ги обърне я в мюсюлмани, я в хомосексуалисти!
8
9
 
5
 
! Отговори
Напрегнат Отдолу преди 7 години
Като я гледам Анджито и ми се приисква да я бодна.
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горе-долу този филм ще го гледа само комисията по Оскарите. Сигурно даже е направен по рецептата за Оскар. Да й го дадат, че да ни отърват от присъствието й. Ама едва ли ще се отървем толкова лесно от психото.
6
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джоли е просто невероятна. На 40 години може да сложи в малкия си джоб всички 20-годишни по красота.
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РЕПТИЛ
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трупа точки за ООН!
3
4
 
24
 
! Отговори
Хммм преди 7 години
Вещица
2
1
 
37
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Болни амбиции на квадрат!Колкото да се натиска,няма да я обявят за новата Майка Тереза!Тръмп не се вързва на изперкали климактерички!Язък само за белите деца и клетия Брад....
1
3
 
33
 
! Отговори
Айдън преди 7 години
Ако иска да направи нещо стойностно, може да пробва да играе в Джиа 2. За друго не става. Като режисьор е кръгла нула. Политически угодни бозици, 100% предвидими и либерастки.Хубава и глупава е. А с годините ще става все повече само глупава.