Злато и диаманти на червения килим – звездите блестят на "Оскар"-ите

Тоалетите на церемонията напомнят старото очарование на Холивуд
27 фев 2017 17:00,
12

Бри Ларсън Снимка: Getty Images

Най-големите звезди на Холивуд показаха златисти и сребристи рокли върху червения килим на "Оскар"-ите, украсени с щедро количество диаманти, пера, пайети и символични сини панделки, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Ема Стоун, която спечели наградата за най-добра актриса с мюзикъла "La La Land", блестеше със златна рокля с ресни на "Живанши" в стила на 20-те години, докато актрисата Октейвия Спенсър от "Скрити числа" беше облечена със сребриста рокля с пера на "Маркеса".

Актрисата Джесика Бийл се появи със златисто-медена рокля с мъниста в съчетание с африканска огърлица от "Тифани".

"Това наричам съвършенство!", каза съпругът й Джъстин Тимбърлейк, който носеше костюм на Том Форд.

Актьорът Дев Пател и телевизионният водещ Райън Сийкрест смело пренебрегнаха модните предупреждения за обличането на бели сака по червения килим, където се разхождаха жени с червило, като Дакота Джонсън. Тя се появи със свободно падаща надолу дълга рокля на "Гучи".

Модните експерти се съгласиха, че коефициентът за елегантност беше висок, с препратки към "старото очарование на Холивуд" и съвременна интерпретация.

"Това е една фантастична година за модата по червения килим. Необичайно е да видя толкова много чудесни рокли, всяка от които с нещо нестандартно", каза модният експерт на "Инстайл" Ерик Уилсън.

Диаманти украсиха шията на звездата от "Скрити числа" Тараджи П. Хенсън, облечена във вечерна рокля от синьо кадифе с предизвикателна цепка до бедрото от Алберта Ферети.

В кадифена рокля с дълбоко деколте от "Оскар де ла Рента" се появи миналогодишната носителка на "Оскар" за най-добра актриса Бри Ларсън.

"Кадифето е на почит. То е тенденция, която ще продължи през 2017 г., както виждаме", каза модният директор на "Гламър" Флорънс Кейн.

Изабел Юпер, номинирана за най-добра актриса с филма "Тя", демонстрира своя изискан стил в сребриста рокля с дълъг ръкав на "Армани". Рут Нега от "Лавинг", която беше номинирана в същата категория, се открои с яркочервен тоалет.

Вайола Дейвис беше облечена с червена рокля на "Армани" с голи рамене, а Чарлийз Терон се разходи с металическа рокля на "Диор".

Звездата Мерил Стрийп избра синя сатенена рокля, която падаше под рамената и панталони до глезените под нея. Тоалетът й беше дело на ливанския дизайнер Ели Сааб.

Фаръл Уилямс носеше смокинг на "Шанел" с огърлица от топчета, която падаше над ревера.

Актьорът Джеки Чан излезе с две играчки панди, двойници на истинските животни, които екшън звездата осинови в Чънду, Китай.

"Аз съм посланикът на пандите! Те ходят там, където и аз, правят си снимки с известни хора, Сталоун, Клинтън", каза той.

Рут Нега и други от присъстващите, като модела Карли Клос добавиха синя панделка към тоалетите си, за да изразят подкрепата си за премахването на забраната за пътуване, наложена от президента Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
!!!!! преди 7 години
Целия свят говори за ОСКАРИТЕ ,,,,,, А за мъничка България и голяма Русия се говори единствено колко оръжие имат и Русия изнася РЕВОЛЮЦИЯ САМО ЗА СМЪРТ
5
1
 
1
 
! Отговори
един там преди 7 години
До 8,Няма да стане! Нали някой трябва да кукува парцалите, дето висят по скъпарските магазини(т.нар. бутици), с цена колкото сравнително добре запазен 10-годишен автомобил!
4
2
 
10
 
! Отговори
Рибла преди 7 години
Демонстрация на глупоста и суетата,във време на войни,разрушения и глад!Безсрамници и наглеци!Пълен потрес!
3
1
 
15
 
! Отговори
8 преди 7 години
ВСИЧКИ ТЕ МНОГО ОБИЧАТ ДА ПАРАДИРАТ КОЛКО ИМ Е МЪЧНО ЗА ГЛАДУВАЩИТЕ ПО СВЕТА,ОСОБЕНО ЗА ДЕЦАТА.ОПИТАЙТЕ СЕ ДА ГИ НАКАРАТЕ,ОБАЧЕ, ПАРИТЕ ,ПОХАРЧЕНИ ЗА ОСКАРИТЕ ДА БЪДАТ ДАДЕНИ НА ГЛАДУВАЩИТЕ,А ЗВЕЗДИТЕ ДА ОТИДАТ С ТЕНИСКИ И ДЪНКИ И ДА НЕ СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА КУПОНА ИМ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДИВОТИИ.ХА ХА ХАААААААААААА
2
3
 
13
 
! Отговори
един там преди 7 години
Два дни вече родните телевизии ни занимават с това американско събитие, от което се впечатляват само м***лоумници! Същото това събитие пълно с префърцунени и превзети особи, на които само п***рцала/п***рцалите, с които са облечени, струват повече от средната цена на масовия автомобил в България!
1
1
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
ПОбедител е лала-ленд - пардон лунна светлина