Виновните за гафа на "Оскар"-ите няма да работят за церемонията

Това са двама служители на счетоводната фирма
Обновена: 2 мар 2017 11:10 | 2 мар 2017 11:10, Петя Славова
3
Виновните за гафа на "Оскар"-ите няма да работят за церемонията
Снимка: архив, Reuters

Президентката на американската Академия за кинематографично изкуство и наука Черил Бун Айзъкс заяви, че двамата счетоводители, които са виновни за гафа с наградата "Оскар" за най-добър филм на тазгодишните награди, повече няма да работят в церемонията на "Оскар"-ите, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Бун Айзъкс добави, че отношенията между Академията за кинематографично изкуство и наука, която присъжда наградите "Оскар" и счетоводната фирма "Прайсуотърхаус Купърс" (ПуК), която отговаря за логистиката по връчването на наградите, все още е предмет на преразглеждане.

Бун Айзъкс наруши днес мълчанието си след случилия се на церемонията в неделя най-голям гаф в 89-годишната история на тази филмова награда.

Счетоводителите от ПуК Брайън Кулинан и Марта Руиз са отговаряли за пликовете с имената на победителите в отделните категории на церемонията в неделя, пише БТА.

Кулинан е туитнал снимка на актрисата Ема Стоун, направена зад кулисите броени минути преди да връчи погрешен плик за най-добър филм на представящите тази награда актьори Уорън Бийти и Фей Дънауей. Бун Айзъкс заяви, че разсейването на Кулинан е станало причина за това объркване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: оскаргафБун Айзъкс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Счетоводната фирма"?!?!?Дне.сбг - изгубените титани на превода, които не са и чували за Price Waterhouse Coopers и естеството на техните професионални услуги.
2
0
 
2
 
! Отговори
отегчен преди 7 години
Хайде стига вече сте ни пробутвали тази безсмислена нарцистична позьорщина на отвъдокеанските самодейци-снимкаджии !
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те не са виновни толкова им е акъла.