Красиви жени и мускулести мъже в "Спасители на плажа"

Идва новия трейлър със Скалата и Зак Ефрон
23 мар 2017 18:00, Петя Славова
4

С настъпването на пролетното време се появявахи  новия трейлър на лятната продукция "Спасители на плажа" с Дуейн "Скалата" Джонсън и Зак Ефрон.

Филмът, изпълнен с  живописни плажове, мускулести мъже, красиви жени и няколко престъпления за цвят идва у нас на 2 юни.

Дуейн "Скалата" Джонсън този път се превъплъщава в ролята на култовия образ от 90-те години – Мич Бюканън, като го подсилва със солидно количество мускули. Скалата има нелеката задача да върне старата слава на безстрашните Спасители, а за тази цел на помощ се явява вярващият в себе си, но несериозен Зак Ефрон.

Освен Ефрон, съдбата изправя на пътя на Скалата и прелестната Приянка Чопра (сериала Куантико), чиято поява вместо радост за окото, носи взривоопасна комбинация от наркотици, убийство и труп на плажа,  над който бди Скалата.  Той, разбира се, няма  да остане безучастен и заедно със своя екип се нагърбва със задачата да спре изкусителната индийка.

Редом до Скалата и Ефрон застават не по-малко атрактивните Александра Дадорио, Кели Рорбах, Илфенеша Кадера, Джон Бас и др., като все още очакваме как и в какви роли ще се включат  легендарните Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спасители на плажа никога не е бил нещо специално. Бозица със плажове и цици - само на това са залагали винаги. Правят разредена боза от друга боза.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех....... върнах се в тийнейджърските години............спомени, спомени.........
1
0
 
6
 
! Отговори
Не трийте, плющя преди 7 години
Дайте ги на екрана, че на морето само мъже с космати гърбове и бирени кореми, а жени с целулит и гаражни силикони.