"Междузвездни войни" IX "каца" през май 2019

Твърдят, че той ще е последен епизод от новата трилогия
26 апр 2017 16:30, Петя Славова
6
"Междузвездни войни"  IX "каца" през май 2019
Снимка: Форум филм

Последният филм от новата трилогия "Междузвездни войни: Епизод IX" ще излезе през май 2019 г., съобщи компанията "Уолт Дисни", цитирана от Ройтерс.

Датата 24 май, обявена за премиерата, отбеляза промяна в стратегията на "Дисни", чийто предишни два филма от космическата сага излязоха през декември, по време на коледните празници.

От филмовата компания не разкриват детайли по очаквания филм, освен че негов режисьор ще бъде Колин Тревъроу, пише БТА.

"Междузвездни войни: Епизод IX" завършва трилогията, която започна откакто "Дисни" закупи "Лукасфилм" и правата за "Междузвездни войни" от Джордж Лукас за 4 милиарда щатски долара през 2012 г.

В "Междузвездни войни: Силата се пробужда", който излезе през декември 2015 г., се събраха актьорите от първия филм от 1977 г. Премиерата на "Междузвездни войни. Епизод VIII: Последният джедай" беше обявена за 15 декември.

"Дисни" обявиха също, че новият филм за Индиана Джоунс с участието на Харисън Форд ще излезе през юли 2020 г., година по-късно, отколкото първоначално беше предвидено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но път са да надминат и турско/индииско/бразилска копродукция...
5
0
 
5
 
! Отговори
Румен до мда преди 6 години
Прав си за сантимента. Беше невероятно като изживяване едно време. Нямаше аналог този филм. Но след първите 3 епизода започна да се повтаря един и същ елементарен сценарий,а ефектите не са по-добри отколкото при други филми. Въпреки сантимента сега не мога да издържа и 10 мин пред екрана.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Редакцията - Сега кой епизод ще гледаме 8 (VIII) или 9 (IX) ?
3
2
 
5
 
! Отговори
Малък евок преди 6 години
Аз пък искам трилогия в 5 части...
2
2
 
21
 
! Отговори
mda преди 6 години
Макар че е пълен с пропуски и има много какво да се желае този филм (цялата поредица) е част от детството ми... За хората които са израсли с него той е нещо различно от филм и затова хората които са след него и виждат в него само недостатъците няма как да ни разберат :) те са прави за себе си, но това няма как да ни промени желанието да се връщаме в една далечна далечна галактика преди много много време...
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Дързост и красота" ряпа да яде!