Гледалите "Туин Пийкс" – помолени да пазят тайна

Дейвид Линч показа първи епизод от историите в малкия град
22 май 2017 14:52, Петя Славова
15

Медхен Еймик. Снимка: Reuters

Режисьорът Дейвид Линч представи първия епизод от продължението на сериала "Туин пийкс", като заговори за високите дугласки ели, станали символ на загадъчния малък град, предаде Ройтерс.

"Дугласките ели са красиви дървета и ние можем да чуем шепота от игличките им, движейки се в гората, докато се приближаваме и приближаваме и ето, вече сме тук" - каза Линч пред публиката в Лос Анджелис снощи във все така енигматичния си стил.

Актьорският състав и създателите пазят в тайна подробностите за новия сезон, преди дебюта му по телевизия Шоутайм утре. Затова гостите на премиерата бяха призовани да не разкриват никакви детайли от сюжета на първите два епизода, показани в петък вечерта.

Загадъчността и чудатостите са част от есенцията на "Туин пикс" от началото на сериала, излъчван от телевизия Ей Би Си през 90-те години на миналия век. Той проследи пристигането на агента от ФБР Дейл Купър (Кайл Маклоклан) в малкото градче, за да разследва странните и свръхестествени обстоятелства около смъртта на тийнейджърката Лора Палмър.

Сценаристът и съпродуцент Марк Фрост каза, че новият сезон "трябва да е самостоятелен, изненадващ, различен и приковаващ вниманието, като първия".

"Това не е упражнение по носталгия, това е опит топката да бъде претърколена напред, както от разказвателна гледна точка, така и кинематографически" - каза той, цитиран от БТА.

Много актьори от първоначалния състав се върнаха към ролята си, като Шерил Лий (Палмър), Медхен Амик (Шели Джонсън), Дейна Ашбрук (Боби Бригс). Към тях се присъединиха Наоми Уотс и Лора Дърн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Дейвид ЛинчТуин Пийкс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименHBO GO
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде ги намерихте тия 4 епизода?Кажете да гледам и аз ,че чакам с нетърпение,до сега само 2 видях .
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След четири изгледани епизода, определено мога да кажа - за съжаление - че очакванията ми не бяха тези и по всяка вероятност, една голяма част от феновете на сериала, няма да бъдат доволни. Туин Пийкс е легенда, каквото и да пишат разни дечица и не особено грамотни люде по - долу. Работата е там, че винаги е трудно да стъпиш върху легендата и да направиш нещо еднакво /или пък по - / качествено. В крайна сметка, новият сезон няма почти нищо общо с легендарния сериал, по - близо е до "Огъня"...
9
1
 
3
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Доста е психарски новия сезон,филма си е супер,просто нищо не е каквото изглежда на пръв поглед,трябва малко да се вникне в него.За феновете -по Ейч Би О от 23.00.
8
9
 
4
 
! Отговори
11 преди 6 години
Кат гледам - пенсионерите са изгладнели, кой ще я гледа тая простотия с тез дърти вампири? Искам продължение на "Честни сини очи", а не на тоя бъркоч.
7
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е този филм държи палмата на първенството по идиотия , тъпотия и всичко шантаво каквото се сетите
6
5
 
13
 
! Отговори
J преди 6 години
Велик филм
5
4
 
2
 
! Отговори
Совите не са Сови преди 6 години
Не виждам джуджето,а също и ,,Харлито''.Без тях не става.
4
14
 
6
 
! Отговори
11 преди 6 години
Мерси, филми, в които не се разбира нищо и не се случва нищо 200 серии. Вървят някви загадки и все така едно и също, без разрешение - да си го зяпат втренчено малoумните.
3
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпотията на всички времена! Само Прометей на Ридли Скот-а е по-***!
2
1
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 6 години
"Актьорският състав и създателите пазят в тайна подробностите за новия сезон, преди дебюта му по телевизия Шоутайм утре."Debiuta beshe vchera ama karai.....
1
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дана Ашбрук доста е възмажала с годините