"Колите" 3 финишира първи в САЩ

Анимацията оглави бокс офиса на Северна Америка
19 юни 2017 13:52, Петя Славова
1
"Колите" 3 финишира първи в САЩ
Снимка: Форум Филм

Анимацията "Колите 3" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 53,5 милиона долара през дебютния си уикенд на екран, предадоха световните информационни агенции.

Още по темата

Наблюдателите обаче отбелязват, че третият филм от касовата поредица "Колите" на "Дисни" и "Пиксар" е най-слабо представилият си при излизането си на екран. За сравнение - "Колите" и "Колите 2" реализираха съответно 60,1 милиона долара и 66,1 милиона долара през дебютните си уикенди по кината, пише БТА.

След две седмици на върха в бокс-офиса филмът "Жената чудо" отстъпи на втора позиция. Приходите от продукцията с Гал Гадот в ролята на амазонска принцеса възлизат на 40,8 милиона долара през третия й уикенд на екран.

На трето място с постъпления от 27,1 милиона долара е биографичната драма "All Eyez on Me" за покойния рапър Тупак Шакур.

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се допълва от филмите "Мумията" с Том Круз и "47 метра надолу" ("47 Meters Down") с Манди Мур. Приходите от продажбата на билети за двете продукции в киносалоните на САЩ и Канада през уикенда възлизат съответно на 13,9 милиона долара и 11,5 милиона долара.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари