Ако се наредиш до Бог, човек се изправя пред "Трудни отговори"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
2 юли 2017 11:28, Петя Славова
1
Ако се наредиш до Бог, човек се изправя пред "Трудни отговори"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Въпреки че е автор на бестселър за взаимопомощ, Арлен Фабер се оказва пред сложни житейски дилеми в романтичната комедия на Джон Хиндман "Трудни отговори“.

Сюжетът ни среща с писателя Арлен Фабер (Джеф Даниелс), който покрай книгата си, водеща на книжния пазар вече 20 години, печели доверието на хората, които го затрупват с всевъзможни въпроси.

Но всеки, който пише книга "Аз и Бог“ има висока оценка за себе си и твърде ниска за Бог. В последно време авторът осъзнава, че и той самият като че ли не се познава достатъчно добре и му е трудно да даде отговори на всички задавани му въпроси.

Това все пак не спира интереса към него, а колкото е по-силен той, толкова по-категоричен е и начина на героя да се скрие от общественото внимание.

Джон Хиндман прави забавно наблюдение за това как човек превръща клиширани лозунги в начин на живот.  В ролите ще видим още Лорън Греъм, Лу Тейлър Пучи.

Гледайте "Трудни отговори" на 2 юли от 19.50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
опала преди 6 години
По добре не се нареждайте никъде,за да не се изправите пред нерешими проблеми!Живейте си своя обикновен човешки живот,и му се радвайте!А Господ си знае работата!