В сянката на бляскавия Манхатън: "Стейтън Айлънд"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
20 авг 2017 19:51, Петя Славова
0
В сянката на бляскавия Манхатън: "Стейтън Айлънд"
Снимка: Bulgaria ON AIR

В периферията на бляскавия Манхатън животът тече монотонно и изолирано. Режисьорът Джеймс ДеМонако проследява всекидневието на трима угрижени жители на Стейтън Айлънд, чийто личен свят е изпълнен с  желание за промяна. Надеждата да я осъществят пресича житейските им пътища.

Пармело Терзо ( Винсънт Д'Онофрио) е гангстер с италиански произход. Подсилен от притчите за италианската мафия , героят се събужда с желанието да прилича на Ал Капоне и да стане управителят в сянка на Стейтън  Айлънд.

Сали Халверсън (Итън Хоук) е чистач, който обаче има до себе си предана съпруга, мечтаеща за дете. А идеята малкото да е най-умното и  да няма неговата "смрадлива“ професия го кара да потърси пари  за ин-витро и да плати на лекари, занимаващи се  с генно инженерство.

Глухонемият Джаспър Сабиано (Сеймор Касел) разфасова месо в местен супермаркет, а  в тъмна стаичка и жертвите на гангстерите.  С особен интерес към червеното – той не сваля алените си чорапи, хапва сам спагети с доматен сос и пие червено вино, докато не сбъдва мечтата си да спечели на конни състезания.

ДеМонако описва детайлно всеки от персонажите. Историите на тримата постепенно се преплитат, а съдбите им висят на косъм между  живота и смъртта, между възхода и падението, между мечтите им и реалността.

Гледайте "Стейтън Айлънд" на 20 август от 19:50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR


0
Още по темата: Bulgaria ON AIRСтейтън Айлънд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари