Сложно и любовно по боливудски с "Хвърчила"

Филмът - тази вечер по телевизия на Bulgaria ON AIR
16 сеп 2017 09:01, Петя Славова
1
Сложно и любовно по  боливудски с "Хвърчила"
Снимка: Bulgaria ON AIR


Млад мъж лежи ранен в пустинята и чака смъртта си под изгарящите слънчеви лъчи в мексиканската пустиня. Все пак му е останала единствена надежда - мисълта за любовта на живота му. Жената, която като светлина е готов да следва.

Филмът е "Хвърчила" и следва линиите на Боливуд, а режисьорът Анураг Басу има доста опитименно в индийската телевизия, когато започва кариерата си зад камерата на доста "сапунени опери".

Постепенно се прехвърля към литературни екранизации, а по-късно се появява в холивудски заглавия като "Убийство", Живот в метрото" и "Бафри".

"Хвърчила" е с особено преплетен сюжет като типична боливудска продукция. Джей Рей (Ритик Рошан) е учител по танци в Лас Вегас и съпруг на Джина, дъщеря на богат собственик.

Но той е имал и друг живот. Още помни улицата и нейните строги правила, докато продава пуканки и дискове. Помни и Наташа - момичето на живота му.

Ето, че я среща отново, но този път тя ще се омъжва за брата на неговата съпруга. Ситуацията е особено сложна, а надеждата е единствено вперена в следващия живот.

Гледайте "Хвърчила" на 16 септември от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аххх, колко сложно, колко любовно. Това ще се излъчва паралелно със световната премиера.