Факт: "Любовта е странно нещо"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
23 сеп 2017 11:30, Петя Славова
9
Факт: "Любовта е странно нещо"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Хората и добре да живеят се женят. Така се случва и с двама мъже, които след 40-годишна връзка сключват брак във филма "Любовта е странно нещо".

Щастието на Джордж (Алфред Молина) и Бен (Джон Литгоу) би трябвало да е постигнато със сключването на техния брак след 40 години съжителство.

По ирония на съдбата се оказва, че ситуацията е различна. Единият от гей двойката остава без работа и те са принудени да продадат дома си, събрал толкова много спомени и да заживеят отделно.

Сакс проследява без излишен сантимент стъпките им надолу по стълбицата на живота като улавя предизвикателствата, които се изпречват пред персонажите.

Покрай загубите, остаряването, Сакс разказва мъдра, интимна и красива история за човещината и поставя въпроса колко много хората инвестират в дългите бракове.

Гледайте "Любовта е странно нещо" на 23 септември от 23:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Казано накратко, Европа е била християнска. Християнството е толерантно към извършителите на грехове, но не е толерантно към формулирането и назоваването им. Тръгвайки от първото, толерантност към самите хора, те успяват да постигнат второто, забрана за говорене. Т.е., докато са защитавали правата си, те всъщност са забранили нормалното съществуване на цяла една култура и правото й да назовава доброто и злото. Всъщност християнството реално е забранено като практика, да отделяш чисто от нечисто.
6
1
 
2
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Не сме тръгнали да ги убиваме с камъни, 65. Но техният избор не може да определя нашия. Защото и аз би трябвало да имам избора да спазвам християнските си възгледи. А това включва да възпитам и децата си в тях. Проблемът с тези хора, освен, че вредят на себе си, за което си прав, че не са от най-опасните, но настояват аз да не мога да възпитам децата си както искам. Защото те не желаят изобщо да се чува, че има нещо неправилно в поведението им. Така който защитава техните права, ограничава моите
5
1
 
1
 
! Отговори
65 преди 6 години
Прочетох няколко пъти мненията долу и по специално на ,,извън.Не да сме толкова крайни спрямо тях.Да сте чули да има гей терорист,педофил,убиец?Те си посягат само от ревност.Незабравяйте колко музиканти,писатели,и др.велики личности са били и са гейове.А нашият Васко Найденов?А великият Парцалев?Те са друг вид хора,души.Мразя показноста и мяукането им.Категорично съм против осиновяването на деца.Икак папата се допуска Елтън Джон да му цеува ръка ,а и да има дете.Господ Бог е отредил.
4
0
 
0
 
! Отговори
ама не в тоя филм преди 6 години
,,ти си роза ти си крем ти си щастие за мен,,
3
0
 
0
 
! Отговори
не сме ментета преди 6 години
това не е любов ,,кривогледане,, за ,,любов,, оправи си vewtata спрямо оригинала за самия ти и не менте образ от медията да се опитват да проектират ,,другарите,, никой не е такъв никой лъжа е дълга опашата лъжа всички сме нормални аман от ,,простотия,, наглост ,,безочие,, ,,насилници,, ,,лъжи,, ,,лъжене,, ,,работете над вас има за какво,, ***
2
2
 
11
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Ако съжителството на еднакви полове беше естествено, нямаше изобщо да играят ролята на мъж и жена. Също като вегетарианците, умират да ядат зеленчук, с наименования като вегетарианска пържола или вегетарианска мусака. Че ти ако не обичаш пържоли, защо ще правиш пържоли от ***? Винаги има един оригинал, извращенията само го имитират. Ако мислиш, че не е задължително да са мъж и жена, защо единият имитира жена? Самата имитация доказва непълноценност и несъщественост на тези взаимоотношения.
1
2
 
15
 
! Отговори
ИЗВЪН преди 6 години
Това се нарича: клизма на мозъка!Полека-лека да те накарат, чрез информация от телевизия и преса да приемеш за нещо нормално съжителството на мъж с мъж.Ако това не е "промивка"...Нима брака не се явява стълб в християнството?Сбъркани ценности и морал! Има толкова други стойностни филми, които могат да се предложат на аудиторията. ГМО - в главата ни наливат.