Джоли и Полтроу също атакуват Уайнстийн за сексуалния тормоз

Съпругата му Джорджина Чапмън обяви, че го напуска
Обновена: 11 окт 2017 14:07 | 11 окт 2017 13:43, Анисия Иванова
13

Носителките на Оскар Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу обвиниха в сексуален тормоз известния продуцент Харви Уайнстийн.
Още по темата

Холивудските звезди подкрепиха няколко други американски актриси, като заявиха, че в началото на кариерите си са били подложени на натиск от страна на Уайнстийн. Самият той преди два дни бе уволнен от собствената си продуцентска компания.

Съпругата му - 41-годишната модна дизайнерка Джорджина Чапмън, от която имат две деца, обяви, че напуска Уайнстайн, тъй като действията му са "непростими".

Скандалът около продуцента избухна след журналистическо разследване на "Ню Йорк таймс", което показа, че в течение на около 30 години продуцентът е оказвал сексуален тормоз над свои служители, а в замяна съдействал за
кариерното им развитие, припомня Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старите кошници изгряха в Холивуд благодарение на такива като Харви. Свиркаха му и прибираха милионите и оскарите. Днес като одъртяха и ги е страх, че по същия начин като тях, други ще изгреят, изведнъж решиха да предадат насилника:)))
10
1
 
1
 
! Отговори
МакКонар преди 6 години
Оплакват се само разни дърти кошки които никой вече не ги търси за нищо. Докато им минаваха номерата никоя не се обади. Актуалните Дженифър Лоурънс, онова украинче, Амъбр Хърд, Гал Гадот и т.н. защо никоя от тях не се обади?
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гат ядаха кофтета, нереваха. Станаха милионери и отвориха усти пак. Кой то е решиш е отказал и се е оправял сам. Другото си е сделка.
8
1
 
1
 
! Отговори
Ловец на мечки преди 6 години
- И какво стана?- Изяде ме!
7
1
 
8
 
! Отговори
123 преди 6 години
Всичките "перфектни" актриси с креватни изяви с тоя гнусният ***. После само у нас така било. А жена му к'ва е п***а и с тоя ..... Както казва жената:"не я ли е гнус"...
6
1
 
3
 
! Отговори
Дам преди 6 години
По носовете им ще ги познаете...
5
4
 
6
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Само едно не могат да простят евреите на йехова, - на лицата им е написано с главни печатни букви че са евреи! На този екземпляр пише : Айм сори, но аз съм ев***ка св**я. Има достойно за пред яхве оправдание - всичките оскърбени са все еврейки. Те не биха се оскърбили, а и той не би ги назначил на тези прилично платени служби ако не бяха еврейки. Всички достойно служат на йехова, но този печат на лицето наскърбява?!
4
3
 
23
 
! Отговори
няма значение преди 6 години
До АнонименТочно! Били са принципни и са оказали яростна съпротива :)Има подобен виц, мисля, че всички го знаем... - изял ги е, с други думи.
3
4
 
39
 
! Отговори
стеф преди 6 години
Защо са чакали толкова години до сега без да съобщават , а точно сега го казаха !!!
2
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И те са се отказали от кариерата си, или...
1
3
 
29
 
! Отговори
не си е платил преди 6 години
Едни с афинитет към травеститите, други като оня Полански към дечурлигата.