Опасни престъпници по следите на малко момиче в "Сейф"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
22 окт 2017 09:14, Петя Славова
0
Опасни престъпници по следите на малко момиче в "Сейф"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Комбинацията - опасен престъпник и малко момиче явно се оказва успешна в киното. Особено след "Леон".Ето, че и Джейсън Стейтъм успява да се внедри в подобна сполучлива продукция като "Сейф", което пък много наподобява на "Код Меркурий" с Брус Уилис.

Историята ни среща с 10-годишно китайско момиченце (Кетрин Чан), което притежава изключителни математически способности. Героинята помни цифров код, откраднат от руската мафия и това я сближава с бивш полицай, но преминал от другата страна на закона Люк Райт (Стейтъм).

На двамата им се налага да се справят с руската мафия и корумпирани нюйоркски полицаи. Отношението между двамата главни герои не протича гладко, но това само добавя хумор в суровия реализъм на действието, което пък се развива в една дълга и пълна на събития нощ.

Режисьорът и сценарист Боаз Якин ("Помни титаните") знае как да нареди случващото се, за да поддържа добро напрежение, за което допринася и музиката на Марк Мотърсбао, която кара и пулса на зрителя да забие в ритъма на "Сейф".

Гледайте "Сейф" на 22 октомври от 19.50 часа по телевизия Bulgaria ON AIR,
 


0
Още по темата: сейфBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари