Джак Никълсън, Джейн Фонда и Дъстин Хофман "подгряват" Киномания

Форумът се открива с българския "Безграйната градина
30 окт 2017 09:50, Петя Славова
0
Джак Никълсън, Джейн Фонда и Дъстин Хофман "подгряват" Киномания
Снимка: Киномания

Няколко дни преди 16 ноември – официалният старт на 31-та Киномания с българския филм "Безкрайната градина”- от НДК ще "подгреят” събитието с три златни класики, с които ще отбележат 80-годишните юбилеи през 2017 г. на трима звездни актьори.

Още по темата

От 11 до 14 ноември публиката ще има възможност отново да си припомни или пък да гледа за първи път "Сиянието”  с Джак Никълсън, "Боси в парка” с Джейн Фонда, както и "Среднощен каубой” с Дъстин Хофман.

Зрителите ще видят за първи път на голям екран в България "Сиянието” на Станли Кубрик в специална прожекция за фенове.

Това ще се случи на 11 ноември от 19:00 часа в кино "Люмиер Лидл”. След прожекцията ще има дискусия, а за всеки е предвидена безплатна напитка за "добре дошъл”.

Отново в "Люмиер Лидл” на 12 ноември от 19:00 часа, ще бъде показан "Боси в парка” на режисьора Джийн Сакс, в който освен Джейн Фонда, играе и чаровният Робърт Редфорд – в ролята на консервативен млад адвокат, който се жени за буйната Кора и изпълнената им със страст връзка става все по-забавна с всеки изминал ден.

На 13 ноември от 19:00 часа в "Люмиер Лидл” киноманите ще могат да видят наградения с "Оскар” "Среднощен каубой”, разказващ за необикновеното приятелство между двама несретници в Ню Йорк - наивният, но оптимистично настроен Джо и дрипавият скитник Рацо, на който е останала само непокорната гордост. Дъстин Хофман в брилянтно партньорство с още неизвестния тогава Джон Войт допринасят до голяма степен за успеха на филма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари