"Убийствен пъзел" 8 "закла" конкуренцията

Филмът оглави бокс офиса в САЩ
30 окт 2017 12:42, Петя Славова
3
"Убийствен пъзел" 8 "закла" конкуренцията
Снимка: Лента

Хорърът "Убийствен пъзел 8" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 16,3 милиона щатски долара през уикенда преди Хелоуин, съобщи Асошиейтед прес.

Приходите са по-ниски от очакванията, което показва, че поредицата вече не допада толкова на зрителите. Кинокритиците също не одобриха филма, пише БТА.

Големият провал на седмицата обаче е филмът "Субурбикон" на Джордж Клуни по сценарий на братя Коен, който зае едва деветото място. Той събра само 2,8 милиона долара приходи и стана един от най-зле представилите се филми с широко разпространение на "Парамаунт пикчърс".

"Очевидно сме разочаровани от резултатите, но не смятаме, че те са показателни за качеството и посланието на този оригинален филм" - каза Кайл Дейвис от "Парамаунт".

Световната премиера на "Субурбикон" беше на кинофестивала във Венеция. Филмът е заснет като фюжън между класическите комедии на братя Коен за нахлуване в дома и по-остра сатира на расизма в предградие от 1959 г. Кинокритиците обаче не приеха добре идеята.

На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка е "Буу 2! Хелоуинът на Мадеа" с приходи от 10 милиона долара. Трети е "Геобуря" с 5,7 милиона долара, следван от "Честита смърт" с 5,1 милиона долара и "Блейд Рънър 2049" с 4 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен много ми допада филма и не го препоръчвам на хора със слаби сърца и хора които й то не понасят кръв! Нямам търпение да гледам 8-*** част!
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Филми спрях да гледам от новоизлюпените много отдавна. Гледам стари комедии от 70-те и 80-те години както и фантастика от онези времена. В по нова време след 90-та година няма нито един качествен филм който да ми грабне вниманието! Колкото по нов филм излезни толкова е по некачествен!
1
10
 
4
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Герберастки пъзел демек!