"Тор: Рагнарок" продължава да се вихри в САЩ

Филмът пак води бокс офиса на Северна Америка
13 ное 2017 12:45, Петя Славова
4
"Тор: Рагнарок" продължава да се вихри в САЩ
Снимка: Форум Филм

Филмът "Тор: Рагнарок" за втора поредна седмица е начело в бокс-офис класацията на Северна Америка, предадоха световните информационни агенции.

През втория си уикенд на екран продукцията на "Дисни" и "Марвел" е реализирала 56,6 милиона долара от продажбата на билети в киносалоните на САЩ и Канада. С тях общите приходи от "Тор: Рагнарок" в домашния бокс-офис възлизат на над 211 милиона долара.

Не особено ласкавите отзиви на критиката не попречиха на зрителите да проявят интерес към комедията "Баща в излишък 2" и да допринесат за класирането й на втора позиция. Продукцията с участието на Уил Феръл и Марк Уолбърг, към които се присъединиха Джон Литгоу и Мел Гибсън, и заснета с бюджет от 69 милиона долара, се позиционира на второто място с постъпления в размер на 30 милиона долара.

Третата позиция в бокс-офиса с 28,2 милиона заема римейкът на филма "Убийство в Ориент Експрес", режисиран от Кенет Брана и с участието на звезди от ранга на Джони Деп, Мишел Пфайфър, Джуди Денч, Дейзи Ридли.

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се допълва от продукциите "Палави мамчета по Коледа" и "Пъзелът". Приходите от продажбата на билети за двата филма в киносалоните на САЩ и Канада през уикенда възлизат съответно на 11,5 милиона долара и 3,4 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: САЩбокс офис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах филма. Последните 60 минути можех и да не ги гледам, през цялото време ги пшредсказвах, само точните реплики не познавах... Хуморът е изтъркан от над 30-годишна употреба, действието е тотално повтарящо други такива "екшъни"... Не ме учудва, че в САЩ още върви, учудва ме, че в киносалона в България бяхме почти десет човека, явно е имало и други като мен, които са изпитали любопитство.
1
5
 
4
 
! Отговори
мешана скара преди 6 години
Само анимационна нация може да има за идоли, анимационни герои и такива изкарани от комикси.