Ума Търман призна за Уенстейн: #metoo!

Актрисата подсказа, че е преживяла също сексуален тормоз
Обновена: 24 ное 2017 13:52 | 24 ное 2017 13:07, Петя Славова
27
Ума Търман призна за Уенстейн: #metoo!
Снимка: Instagram

Ума Търман също се оказа жертва на похотливия продуцент Харви Уенстейн. Звездата от "Криминале" и "Убий Бил" публикува съобщение в своя профил в Instagram, подсказвайки, че е изтърпяла сексуален тормоз от филмовия магнат.

"Благодарна съм днес, че съм жива за всички, които обичам, и за всички, които имат смелостта да се застъпят за другите", пише актрисата.

"Наскоро заявих, че съм много ядосана и имам няколко причини, #metoo (така жертвите отбелязват в социалните мрежи, че са били жертви на сексуален тормоз ), ако не разбирате това от израза на лицето ми ", пише актрисата.

Тя отбеляза, че все още се нуждае от малко време, за да бъде справедлива и ясна в изявленията си. Търман поздрави последователите си с Деня на благодарността и подчерта, че не мисли нищо добро за Уенстейн.

Постът беше прикрепен с кадър на Търман от "Убий Бил": 2. Филмът е разпространяван от Miramax – компания, на която Уенстейн бе изпълнителен продуцент. Дори е основана от Харви и неговия брат Боб, които напуснаха малко след като я продадоха на "Уолт Дисни". След това те откриха The Weinstein Company.

Уенстейн, основателят на Miramax и The Weinstein Company, е обвиняван от десетки жени, които са извършили сексуално престъпление, вариращи от тормоз до изнасилване.

Макар и да е работила в доста филми, разпространявани от компаниите на Харви, Търман се изказва твърде предпазливо по повод обвиненията.

Миналият месец актрисата сподели в интервю пред The Hollywood, че е похвално, когато жените в шоу бизнеса говорят за "неподходящо поведение" на работното място.Ума участва в "Криминале", "Повелителят на кухнята, "Красиви момичета" - филми, разпространявани от компанията на Уенстейн.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то какво се оказа-,,първо на дивана,после на екрана"-познатия и у нас каламбурТо не останаха ,,неизнасилени".Кога и нашите ,,фолк фурии" ще изпаднат в признания?Или на тях им е гот.
2
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бреей то не останаха жени в Холивуд, които да не ги е тормозил тоя пич. Трябва да си мис България за да минеш метър покрай него.
1
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига! Първия път беше новина. Втория - статистика. Вече няма абсолютно никакъв смисъл да ни заливате с тия "новини".