Тарантино разказва историята на Чарлз Менсън в "Номер 9"

За лентата преговаря с Том Круз, Брад Пит и Леонардо ди Каприо
2 дек 2017 16:35,
4
Тарантино разказва историята на Чарлз Менсън в "Номер 9"
Снимка: Архив, Reuters

Известният американски режисьор Куентин Тарантино ще пусне деветия си филм на 9 август 2018-а, когато се навършват 50 години от убийството на актрисата Шарън Тейт, предава ДПА, цитирана от БТА.

На тази дата преди половин век съпругата на Роман Полански, която била в напреднала бременност, е варварски заклана от последователите на сектата на Чарлз Менсън.

Сюжетът на новата лента на Тарантино се връща към 60-те и 70-те години на миналия век. Тя е с работно заглавие "Номер 9" и ще проследи историята на Чарлз Менсън и на членовете на неговата секта "Семейство Менсън".

Тарантино влезе в преговори с актьори от калибъра на Том Круз, Брад Пит и Леонардо ди Каприо за участие в новия му проект. Говори се, че актрисата Марго Роби ще се превъплъти в ролята на съпругата на Полански, Шарън Тейт.

Чарлз Менсън почина на 19 декември тази година на 83-годишна възраст в Калифорния, след като изкара близо 50 години зад решетките.

Той и неговата секта бяха осъдени за убийството на Тейт и на шест други жертви по време на две кланета през месец август 1969 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Героизирайте поредната задънена улица на човешкия вид. После не се чудете, че други задънени улици се мъчат да и подражават.
3
0
 
2
 
! Отговори
111 преди 6 години
Имам наблюдения, че жените където пишат статии тука са от най-*** *** в държавата и даже "copy" "paste" не могат да ползват нормално!!!!!!!!
2
0
 
20
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Чарлз Менсън едва ли е умрял на 19 декември 2017 тъй като днес е 2 декември 2017...
1
5
 
15
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Трябва да направиме кинти от тая кървава история. Приятелството с Шарън Тейт си е приятелство, но добре, че я заклаха за да и направим сега филм и с парите ще си купим пукница и дрога и ще си претнем як купон с много силиконен мадами и гейове.