Чакането свърши: "Последните джедаи" с ласкави отзиви след премиерата

"Междузвездни войни: Последните джедаи" ще излезе по екраните на 15 декември
Обновена: 10 дек 2017 17:31 | 10 дек 2017 17:12, Красимир Ангелов
34

Снимка: БТА

Първоначалните отзиви след премиерата на филма "Междузвездни войни: Последните джедаи" в Лос Анджелис са ласкави, макар и официалните рецензии още да не са излезли, съобщи Асошиейтед прес.

Още по темата
Журналисти и други зрители, които споделиха впечатленията си в интернет, казаха, че "Последните джедаи" предлага очакваните за сагата приключения и напрежение, но отвежда действието в нова територия.

Режисьорът на "Логан" Джеймс Манголд похвали колегата си Райън Джонсън, като каза, че с "Последните джедаи" е създал "страхотна глава от поредицата, зрелищна и непредвидима, но и белязана от собствения му глас".

Продуцентът Адам Ф. Голдбърг написа, че филмът го е накарал да се почувства отново дете.

Мнозина споделиха, че още осмислят видяното във филма, в който Люк Скайуокър се завръща, а Кари Фишър изпълнява последната си роля.

Феновете, чакащи пред кинотеатър "Шрайн Одиториъм" в Лос Анджелис, видяха новите герои, елитен отряд стражи в червени брони, дроидите, включително Си-Трипио, Ар Ту- Ди Ту, и БиБи-Ейт, които преминаха по червения килим, преди да пристигнат звездите.

"Това е филм от "Междузвездни войни", енергията тази вечер е невероятна", каза сияещият Арди Съркис, който се превъплъщава в злодея Сноук. Дейзи Ридли, която играе Рей, премина по червения килим в пробляскваща рокля, украсена със звезди.

Актрисата Кели Мари Тран, която дебютира в "Междузвездни войни", носеше червена рокля с дълъг шлейф. Джон Бойега първоначално стресна феновете си, че може и да не пристигне за премиерата заради снежна буря в Атланта. Той се беше издокарал с тъмносин смокинг и поло. Лупита Нионго, Адам Драйвър и Марк Хамил също преминаха по червения килим. Тайнствеността за филма беше запазена и на червения килим.

В уводните си думи преди началото на прожекцията, режисьорът Райън Джонсън посвети премиерата на покойната Кари Фишър, предаде Ройтерс. Самият филм също завършва с посвещение на звездата, която ще бъде запомнена с ролята си на принцеса Лея.

В "Последните джедаи" тя е генерал Лея Органа. Кари Фишър почина по Коледа миналата година, след като бяха завършени снимките на сцените с нейно участие във филма.

"Междузвездни войни: Последните джедаи" ще излезе по екраните на 15 декември. Прогнозите са през първия уикенд приходите от филма да са около 200 милиона долара.

Действието в "Последните джедаи" е продължение на "Силата се пробужда" от 2015 г. и на темата за Съпротивата, която се бори с Първия ред на главнокомандващия Сноук, борещ се да спечели контрол над галактиката. Рей се опитва да убеди Люк Скайуокър да се присъедини към Съпротивата и да донесе надежда на бунтовниците срещу тиранията на Сноук.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
6
 
! Отговори
учителя вова преди 6 години
русските джедаи - най-силните джедаи на света!
25
1
 
9
 
! Отговори
@28 преди 6 години
Ами как да ти дадем мнение за новия епизод като не е излязъл още. За стария - на мен лично не ми хареса ни най-малко. Беше като римейк на епизоди 3 и 4, само дето вече нацистите са си съвсем нацисти, а единият главен герой е жена. Но всъщност и двамата главни герои са като от анимационен филм. Много по- ми хареса Rogue One, който го докарваше на истински филм с оригинален сюжет и смислени герои. Не тая големи надежди за новия епизод, защото той ще е продължение на основната линия.
24
0
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Убеден съм, че за да е политиките които Люк Скайуокър вече е н,егър. :)Те хамериканците изкараха Орфей н,егър, та един джедай няма да изкарат ..
23
0
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Стана си като "Дързост и красота".
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, и аз не съм гледал филма, ама да напиша че е ***.*** *** сте се изакали тук !
21
1
 
14
 
! Отговори
Стига тъпотий де преди 6 години
Абе хора , той Харисън Форд го промуши синът му с червен меч вече бе. Сега остана за Дарт Вейдър да пита някой какво става с него. Който не ще да не гледа
20
5
 
10
 
! Отговори
Ханко Брат преди 6 години
бойко борисофф е автор на произведението. В следващата серия извънземните ще атакуват руснаците. А на онези пак Капиталистите ще са им виновни. Генералният секретар на КПСС пак ще се вози в Мерцедес.
19
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Режисьорът не е JJ, но той следва скрипта за промиване на мозъци - лошият бял мъж vs жълтите, цветните(меките китки), чернокожите и техните най-добри приятели-жените. Дисни е чиста помия...
18
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Визията на този дето играе лошият герой е много смешна. По миналата серия я гледах за първи път на camrip от руски сайт и хората в киносалона умираха да се смеят щом се появеше в кадър този герой.Несполучлив кастинг.Отделно вече няма нищо общо с STAR WARS. То всъщност оригиналната сага си беше епизод 3, 4 и 5. После вече и тези епизод 1, 2 и 3 нещата се разводниха.А сега вече проблемът е,че съвсем избягаха от STAR WARS. Сега правят съвсем друг филм.Все едно сапунен сериал,може да е 1000 серии
17
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново ли жени, цветнокожи и жълти ще пребиват лошите бели? :-) Отново ли ще взривяват звездата на смърта като ходят долу да изключват щитовете? Тази поредица отдавна изпадна от класациите. :-)
16
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех че във вселената преобладават църните и жълтите,тая космическа сапунка стана тотална пародия.
15
0
 
14
 
! Отговори
Димов преди 6 години
Режиьора на тази част не е JJ
14
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само, че няма да платя да го гледам, ами дори няма да го сваля безплатно от замундата. Просто адски ми е втръснала тая простотия.
13
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още едно ако от J.J. Abrams.
12
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Руменне ми се гледа Надарената
11
5
 
29
 
! Отговори
До9 преди 6 години
Епизаодите на "Маша и Мечокът" имат стотици милиони гледания в YouTube.
10
14
 
16
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Филмът е абсолютна боза!Затова и рекламата е толкова голяма!Гледайте "Надарената"
9
42
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами тогава си гледайте руски помии като Маша и Мечока :))))Целия свят предпочита Междузвездни войни.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ? ?Да ама не е джедай . ?
7
13
 
30
 
! Отговори
ще видим преди 6 години
Очертава се една класическа огромна боза!