След края на приказката: Принцесите на Дисни – бременни

Какво се случва след приказките, които разказваме...
Обновена: 12 дек 2017 18:39 | 12 дек 2017 18:37,
8
След края на приказката: Принцесите на Дисни – бременни
Снимка: Happy facts

Напоследък артистите доста често се обръщат към известните образи на Дисни, като ги разиграват в различен контекст, включително и такъв, изваден от нашата реалност.

Обикновено сме свикнали да виждаме образите на тези принцеси в трудностите, които те преодоляват, и в крайна сметка се събират със своя любим.

Какво обаче се случва след това? Историята мълчи, тя свършва със сватбата и след това предполагаме, че героите са заживели щастливи до края на дните си.

Това е и причината художникът Исая Стивънс да прави интересен опит, като си представи някои от най-известните принцеси на Дисни вече когато са станали майки или като бременни жени.

С какви трудности ще се сблъскат те след края на щастливата сватба и началото на брачния живот? Резултатът е изключително любопитен.

Може да разгледате снимките в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
"Принцът погледна Спящата красавица, разкопча си панталона и каза: Да бе да ще я целувам."
5
1
 
2
 
! Отговори
РадостинРадуков преди 6 години
В новата версия Спящата красавица се събудила и разбрала че е бременна и си пуснала в Туйтър хаштага #ME TOO И ОСЪДИЛА ПРИНЦА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ !
4
3
 
4
 
! Отговори
3 преди 6 години
До До 3Хората са представител на животинското царство ;)Колкото до това кой колко е важен, съдейки по влиянието което хората оказват на средата си, която естествено им го връща, по важност хората се намират значително по-назад от червеи, мравки и почти всички бактерии, защото тези са действително полезни за планетата и здравата екосистема, докато хората единствено могат да съсипват на този етап.
3
6
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Освен това има много приказки с главни герои говорящи животни. Така децата растат с мнението, че животните са по-важни и по-добри от хората. Затова е пълно с бездомни кучета в София и с луди вегани.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В живота има много пошли неща, но не мисля че имането на деца се нарежда между тях.Изобщо не виждам как това е "опошляване на приказките".По-скоро обратното е вярно. Приказките промиват главите на хората от ранна възраст, израстват с грешна нагласа и очаквания, което ги проваля в живота, което проваля живота.
1
4
 
9
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Реалните неща от живота ти се струват пошли? Живей си в света на приказките.