Милена след развода с Фицата: Не съм отчаяна бивша съпруга!

Още го обичам, но предолях болката, заяви актрисата
18 яну 2018 09:50, Александър Попов
27
Милена след развода с Фицата: Не съм отчаяна бивша съпруга!
Снимка: България днес

Миналата година Филип Аврамов и съпругата му Милена се разведоха. В центъра на медийното внимание бе Фицата, който стана отново баща, но детето бе от новата жена до него Севинч Ибрахим. Актрисата Милена Аврамова предпочете да мълчи по темата.

"Истината е, че никога не съм искала да трупам слава чрез брака си с Филип. Камо ли да ставам популярна покрай развода ни. Правя го сега, защото дойде времето. Исках да говоря в момент, когато се почувствам по-спокойна. Важно ми е да бъда разбрана правилно. И се надявам оттук нататък хората да забелязват каква съм на сцената и в киното, а не какво се пише за личния ми живот. Да уловят заряда ми, вярата, мечтите и да ме усетят без излишно натрисане в медиите като "отчаяна бивша съпруга". Не съм такава! Давам това интервю и заради дъщеря ни Рая, за да знае един ден, че майка й и баща й не са се изпокарали. Не съм имала проблем да говоря освен обидата и болката, които се преглъщат. Но това са нещата от живота. И да се знае, че между нас с Филип няма омраза и негативни настроения. Имаше дълго време едно дълбоко неразбиране", разкри Милена пред "България днес".

Тя разбрала, че нещата между тях не вървят най-силно по време на снимките на филма "Летовници", в който по ирония на съдбата играе именно отчаяна съпруга.

"Да. Моята роля е на Лили - жена, която не намира пресечна точка със съпруга си. Но истината е, че разривът в отношенията ми с Филип всъщност отключи и други травми от миналото ми - спомени, с които не се бях справила. Други проблеми. Затова и плаках истински на кастинга, а за филма трябваше тъжна, търсеща жена. Впоследствие, след "Летовници", започнах да си задавам въпроси - какво следва за мен оттук нататък. В началото, когато срещнах Филип, вярвах, че любовта е един мъж за цял живот. Колкото и неща да са се случвали във времето между нас, каквото и да правихме, вярвахме, че сме се намерили. И това ни свързваше около 17 години - веселбата, смехът, песните, да седим на огъня, да се къпем голи в морето, да се разхождаме из гората. Най-силното в нашата връзка бе, че усещах неговата душа. Мислех, че и той моята. И че ще е за цял живот. И предполагам, че все още е за цял живот, макар сега нещата да стоят по различен начин - винаги ще го обичам. Дали при него е така, не ме интересува толкова, защото имаме прекрасно дете. Ще обичам Филип цял живот, защото, ако си кажа, че всичко в тези години е било лъжа, трябва да залича половината си живот. Ако си го причиня, няма как да продължа напред. На този етап е много трудно обаче да върна това усещане за любов в мен", казва още актрисата.

Тя признава, че е мислела за проблемите в брака като преходен период и не признавала пред себе си, че нещо се е счупило.

"Вярвах си. Но осъзнах, че нещата не вървяха и преди това. Появи се нашето детенце Рая. Когато стана на две годинки, усетих, че нещо се е променило за мен по-специално, тъй като съм доста дива натура, обичах и купони и не ми пречеше да не спя до късно, когато беше весело. Но с появата на Рая рязко отговорността към нея измести забавленията. Докато това не го усетих при Филип. И предполагам, че там някъде започнаха да се разклащат нещата. Защото си мислех, че и той ще се промени в тази насока, но той е тъп и упорит, както се казва, и си живее така, както си иска, и никой не може да го промени. А и погледнато от този момент, ми се струва, че и не трябва да бъде променян. Та започнах да изисквам неща от него, които не му идваха отвътре, и съответно не ставаше", допълва Милена Аврамова.

Тя допълва, че разводът им е минал без сътресения и дори адвокатката им казала, че толкова бързо не са минавали нещата в цялата й кариера.

"Естествено, беше трудно и за двамата. Той нямаше друг избор - имаше нова жена, която бе бременна. Но важното е, че преодолях моето усещане за обида освен болката. Търсих и вината в себе си и я намерих. Бях станала едно недоволно от всичко същество. Сега си пожелавам да мога пак да си отворя сърцето и душата за друг човек. Защото, ако се затворя така, както след раздялата с Филип, няма да мога да живея нормално, да усетя щастие. Трудно ми бе да си обясня как обичаш някого и изведнъж тази любов се променя, прехвърля се върху друг... Борих се за нашата обич много, но то трябва да е от двете страни. И Филип трябваше да го иска и да се бори по същия начин, за да ни се случи. Но той вече беше погледнал в друга посока. Малко се върнах в първи клас, както се казва, но съм отдала всички тези години на него, мога да се закълна. Сега съм аз наред", категорична е Аврамова.

Тя не се е срещала още със Севинч, което за нея е странно. Но признава, че в началото й е била ядосана. Но иска нейната дъщеря Рая и дъщерята на Дилип Ана да установят добра връзка като сестри.

"Както на мен сестра ми ми е най-близкият човек, искам това и за Рая. Не съм виждала бебето Ана. Много искам да го видя, да го гушкам и намачкам, като всяка майка", казва Милена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек напусне ли децата,отпиши го!
24
3
 
30
 
! Отговори
Azog преди 6 години
Животът е низ от илюзии. Двама млади, влюбени с еднакви интереси решават, че са един за друг и създават семейство, след това детенце. В един момент обаче един от двамата се чувства притиснат и започва да търси начин да си бъде старото себе си. Няма лошо всеки има право да бъде егоист, но важното е да можеш да намериш мярката, да балансираш ситуацията. Ходи си за рибка, пии си с приятели, е..,но подведеш ли се прекалено по любовта към себе си тогава ставаш като Фицата и от това страдат децата ти!
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да ви ценим?! Не сте ли вие извратения пол който изнасилва деца от своя си пол?! Или твърдите, че те не са от вашия пол? Тогава съществува трети пол и вие мъжете сами си противоречите. Жените изнасилват ли деца (дори бебета) от своя пол!
22
42
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната объркана българка. Така ще е докато не се научите да цените мъжете си. Севинч знае как да се държи явно ....освен това не си мислете че някой си мисли или ще се върне за вас..
21
1
 
23
 
! Отговори
skunka преди 6 години
ШАШ, ходи си отрежи ръцете,пич.Религията е създадена за манипулация на масите, но единственото й хубаво качество е,че обединява хората. Ти какви ги говориш?
20
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Застаряващите чичковци са предсказуеми.
19
9
 
52
 
! Отговори
шаш преди 6 години
Замени Милена със Севинч. Ако не се лъжа Севинч е турско име.Вие как наричате такива , които си падат по другата религия ? За мен е мух- льо , без извинение.Не одобряваме жените с подобно поведение , а ние мъжете, не сме по-добра стока.
18
12
 
13
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Мила моя, как може да го обичаш този грозник ?Ела при мен аз те харесах от пръв поглед въпреки че не те познавам, но въпреки това усещам че сме сродни души. Пиши ми няма да съжаляваш . Ще чакам чао .........
17
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този бездарник винаги ми се е струвал насила сложен във всичко в което съм го засичал. От сега нататък няма да гледам цяла минута с негово участие, ако го видя по улиците ще го наплюя в лицето! Винаги е приличал на мушморок, а вече се доказа като такъв!
16
7
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещнала е грешният човек. Тя го обича а той нея? Много е рядко да се срещне жена която така да се отдаде на мъжа си! Повечето се омъжват заради пари и интереси. Да го забрави и да започне нов живот не е престаряла. Да си зарежеш семейството заради друга това е престъпление! Този го вее ветър на бела колиба. По самата му физиономия може да го познаете.
15
20
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека да уточним ,че вечна любов няма, има временно привличане и после безкрайно търпение.Който казва че е безумно влюбен в жена си (мъжа си)и е на сто години просто лъже!То все пържоли, пържоли ,но на човек му се приисква и *** фасул да хапне.........
14
14
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжете винаги се връщат, жените - никога. Тоя като се освести какво е направил и загубил ще й се моли за прошка. Надявам се жена му да не го приеме отново.Някои мъже като влязат в критическата и полудяват - зарязват си жените заради по-млади гадженца и си мислят, че като им направят едно дете и са им в кърпа вързани. Да ама не - жените им са все още млади и оборотни и тепърва ще си търсят млади жребци, докато те ще мухлясват и остарявят. Карма - всичко на тоя свят се връща.
13
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо трябва да ме интересува личния живот на някой си ?
12
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тия двамата ?
11
6
 
107
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този грозник замени кон за кокошка.Типично за посредствен човек който си сваля ципа на панталона където си вадиш хляба.Пожелам на Милена да си намери достоен за нея мъж.
10
2
 
70
 
! Отговори
Клето преди 6 години
Виж Асенчо Блатечки как се върна :) Мушна онази манекенка няколко пъти и се прибра при жена си.Това е нормално за 'звездите', които ни навират всеки ден в носовете.
9
13
 
19
 
! Отговори
11 преди 6 години
Тез па кви са?
8
6
 
41
 
! Отговори
Поет преди 6 години
С една дума:Любовта спихва след децатаи се пука от рогата.
7
2
 
71
 
! Отговори
анонимна преди 6 години
До Анонимен 6Значи по тази логика сега е време да напусне и другата и да търси трета.
6
47
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато жената роди, става основно майка. А бащата закономерно търси друга жена.