Съпругата на Уил Смит изкушава Джерард Бътлър у нас

Включва се в снимките на "Код: Ел Ей" през февруари
1 фев 2018 08:18, Петя Славова
5
Съпругата на Уил Смит изкушава Джерард Бътлър у нас
Снимка: Facebook

Във флирт на борда на самолет ще се впусне съпругата на холивудската звезда Уил Смит в предстоящото заглавие "Код: Ел Ей“. Джейда Пинкет Смит е последната обявена звезда, която ще забие токчето си у нас за третия филм от поредицата, проследяваща опитите на Джерард Бътлър да измъкне президента от поредната терористична заплаха. Клапата на "Код: Ел Ей“ ще щракне до дни в Лондон, като по традиция част от кадрите ще бъдат реализирани и в студиата на "Ню Бояна“.

Предвид факта, че този път екшънът ще се развива предимно сред облаците, екипът на лентата ще заложи масово на зеления екран и специалните ефекти, като ще ограничи работата на локации из София до минимум.

Сюжетът на "Код: Ел Ей" ще позиционира таен агент Майк Банинг (Бътлър) в самолет сред терористи. След като на два пъти (в "Код: Олимп" и "Код: Лондон") брани живота на президента, в последния филм от франчайза именно той ще се превърне в мишена на агресорите. Начело на Белия дом в режисирания от Рик Роман Во филм се очаква да застане Морган Фрийман след оттеглянето на Арън Екхарт от поста в поредицата миналата година.

След провала на "Геобуря" и "Бърлога на крадците", "Код: Ел Ей" изглежда като единственият коз, скрит във филмографията на Бътлър, за последните няколко месеца. Работата по лентата трябваше да започне още през декември, но контузия на звездата вследствие на лека катастрофа през октомври забави графика на проекта. „В предишните филми заложихме повече на екшъна, сега ще се фокусираме върху демоните, които се крият в душата на Майк“, загатна наскоро актьорът, цитиран от "Монитор".

Последната му визита у нас бе миналото лято, като повод за нея станаха предварителните подготовки за "Код: Ел Ей". Бътлър прекара цял уикенд в София и не пропусна да се забавлява с приятели от "Ню Бояна", с които работиха по проектите му у нас. На български терен екранният Майк Банинг е работил още по Hunter Killer, както и другите две части на "Код". Страната ни ще остане в сърцето на звездата и като родината на най-новото четирикрако попълнение в семейството му – кученцето Шушка, което Бътлър намери по време на снимки из Витоша.
 


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
'48 преди 9 месеца
Бърлога за крадци счупи бокс офиса 2 седмици как разбрахте, че е провал?
Филмови критици!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Георги

Геобуря е най-безползено изхарчените ми пари за кино последните години.
Сбор от няколко подобни филма преди това.
Нищо ново...нищо интересно. Персонажи, герои, диалози...заучено, изтъркано и предвидимо.
Но, щом ти е харесал на теб...
2
0
 
1
 
! Отговори
Георги преди 9 месеца
Телефона ме поправи исках да напиша Геобуря а не гробаря...
1
2
 
1
 
! Отговори
Георги преди 9 месеца
Гробаря ми хареса. Нямам представа защо го набедиха за провал. Добра игра на Бътлър...