"Лили Рибката" – първият ни детски филм от 27 години

Продукцията тръгва по кината на 9 февруари
Обновена: 7 фев 2018 14:07 | 7 фев 2018 12:05, Петя Славова
3
"Лили Рибката" – първият ни детски филм от 27 години
Снимка: Facebook

Вълшебната приказка "Лили рибката" - първият български детски игрален филм от близо 27 г., ще има галапремиера тази вечер, а по екраните е от 9 февруари, съобщават от екипа.

По думите на режисьора Ясен Григоров, филмът е семеен и поставя въпроси, чиито отговори вълнуват както съвременните деца, така и техните родители. Приказната история за необикновено дете (в изпълнение на Калина Асенова и Боян Григоров) и обикновените му родители (Добрин Досев и Елена Кабасакалова) е насочена към малките, но ангажира и възрастните.

Необикновеното-обикновено семейство е изправено пред изпитание, подготвено му от малката магьосница Лили (Дарина Досева). Единият й дядо е говореща риба, другият е плъзгаща се по стените сянка. Майка й (Койна Русева) е с рибешки люспи по ръцете, а баща й (Стоян Радев) умело приготвя магически талисмани под указанията на баба й - старата синеока циганка Хараме Сая (Татяна Лолова). Сред актьорите са и Калин Сърменов, Красимир Ранков, Красимира Демирова, Линда Русева, Николай Урумов, малкият Калоян Минчев.

Актьорите и целият екип ще минат по червения килим на галапремиерата на 7 февруари в Cinema City Paradise Center от 19.00 часа.

 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Оставаше и да не вземе награда, все пак първия трансджендър филм за деца
2
1
 
28
 
! Отговори
Мен преди 9 месеца
Това ли заслужиха нашите деца след 27 години. Първи джендър филм за промиване на мозъците им. Срам и позор за екипа, за продуцентите и за финсалиралите това безобразие!
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
отвратително! ето повече от сюжета - https://facebook/mariana.christova/posts/1794704007227222