"Оскар"-ите с рекордно нисък брой зрители в САЩ

За първи път те са под 30 млн., отчитат рейтингите
Обновена: 6 мар 2018 08:38 | 6 мар 2018 08:30, Петя Славова
14
"Оскар"-ите с рекордно нисък брой зрители в САЩ
Снимка: БТА

Церемонията за наградите Оскар тази година е привлякла интереса на рекордно нисък брой телевизионни зрители в САЩ - 26,5 милиона, с което за първи път те са под 30 милиона, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Обикновено вечерта на Оскарите е най-гледаното телевизионно шоу след футболното първенство за суперкупата, но не и тази година, когато церемонията за откриването на зимната олимпиада миналия месец са гледали 27,8 милиона зрители.

Телевизионната аудитория като цяло намалява, а рейтингът на вечерта на Оскарите се свързва с успеха на номинираните филми - "Формата на водата", който получи Оскар за най-добър филм, изглежда не е много популярен, отбелязва БТА.

Рейтинговата фирма Нилсен съобщи, че тази година телевизионната аудитория на Оскарите е спаднала с 20% в сравнение с 2017 г., когато водещ на церемонията пак беше Джими Кимъл. Нилсен следи телевизионните аудитории от 1974 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
noFreeman преди 6 години
защото по-*** филми съществуват единствено в Чад... правете повече филми за ***, обратни и лесб-о... и си мислете, че някой ще ви гледа... *** хамериканска ***...
8
0
 
11
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
щом дори и на американците им е писнало от пропаганда и промивки,смятай колко са пресолили манджата вече!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ми писна никога филм на Марвле да не печели в категорията най-добър филм и затова негледам оскарите. Трябва ние феновете да гласуваме.
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Логично, дори зомбираните прерийни обитатели не искат да гледат кино-сериалите на Марвъл. Холивудската продукция обикновено е с близка до нулевата художествена стойност, а напоследък не са и особено забавни. Логичен завършек на гоненето единствено на печалбата.
5
1
 
29
 
! Отговори
Сп???нс хахаха преди 6 години
Гледах репортажа в новините- пълна порнография, вече говорят по всякакви теми, но не и за кино.Навремето е било бунтарско да излезе някой и да каже две думи за нещо за което се бори , но сега им пишат сценарии и подготвени речи, за какво и срещу кого да плюят.Най-отвратително беше когато излезе един и каза , че довчерашншят му солтаshak си бил получил заслуженото, като го разориха, отнеха наградите и му преписаха минали по давност "престъпления".
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казахте ли на майка му да слага чайника, че се прибира с оскар?
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради това ще го преместя.
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бре, тези леко ми се вдигнаха в очите.
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ще гледа тази помия?