Марк Уолбърг дари $1,5 млн за "Времето изтече"

Той ги получи за преснимането на "Всичките пари на света"
13 мар 2018 19:22, Петя Славова
3
Марк Уолбърг дари $1,5 млн за "Времето изтече"
Снимка: Facebook

Марк Уолбърг дари на движението "Времето изтече" хонорара си от 1,5 милиона долара, които получи за преснимането на сцени от филма "Всичките пари на света" след обвиненията срещу актьора Кевин Спейси, съобщи Контактмюзик.

46-годишният Уолбърг получи значителната сума за преснимане на сцени от режисирания от Ридли Скот филм, след като изпълнителят на главна роля Кевин Спейси бе обвинен в сексуални посегателства от актьора Антъни Рап.

Спейси бе изгонен от филмовата продукция и заменен от Кристофър Плъмър. Това стана причина за преснимане на редица сцени миналата година, пише БТА.

Сега бе потвърдено, че Уолбърг е предоставил хонорара си от преснимането на сцените, за да подкрепи каузата. "Марк подписа този чек - заяви свързаната с движението "Времето изтече" адвокатка Нина Шоу на фестивала на киното, музиката и технологиите "Саут бай Саутуест" в Остин, Тексас. - Мъжете често са с по-високо заплащане не защото са по-добри актьори, а заради ролята си на повествователи в дадена история. Причината да са повествователи е, че в основата на действието в описаната история са мъже."

Марк Уолбърг по-рано увери, че е готов да дари хонорара си на "Времето изтече" от името на Мишел Уилямс, която получила значително по-малка сума за преснимането на същите сцени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е Мишел Уилямс, че нещо не се сещам? Естествено е да получи по-малко. Хайде сега и статистите да получават колкото чичо Арни примерно. Аман от толерастия, тези вървят към комунизъм.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Акде сега да видим колко жени ще дадат хонорарите си... Всички жени разчитат мъжете да им спасяват задниците като стане дебела работата. С редки изключения.
1
1
 
6
 
! Отговори
Я па я...! преди 6 години
Брей , тия американци имат милионите за нищо. Баах мама му.Нали били с купонна система.