"Дейвид Бекъм: Издръжливост"

Филмът – по телевизия Bulgaria ON AIR
9 апр 2018 10:29, Петя Славова
0
"Дейвид Бекъм: Издръжливост"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Да се доближим до легендарния футболист и пример за подражание Дейвид Бекъм ще ни позволи биографичната продукция "Дейвид Бекъм: Издръжливост".

Световен феномен, модна икона, мулти-милионер – това са само някои от етикетите, сложени до името на един от най-добрите футболисти в света.

Известен до такава степен, че всеки може да каже за кой отбор играе, за кого е женен и да изреди имената на децата му в хронолигичен ред, Бекъм изненадващо не позволява на славата да го промени, съзнавайки, че служи за модел за подражание.

От средата на 90-те години Дейвид Робърт Джоузеф Бекам е известен с едно единствено нещо – необикновените си умения на футболния терен.

Те, заедно с огромния му стремеж към успеха и очевидните му лидерски заложби, го правят капитан на Англия в две серии на Световната Купа, както и първият британски футболист, успял да вкара гол по време на три Световни Купи. Манията около Дейвид Бекъм и личния му живот се засилва още повече след брака му с изисканата вокалистка от известната женска група “Spice Girls” Виктория Адамс през 1999 година.

Не пропускайте биографичния филм за живота на легендарния британски футболист  - "Дейвид Бекъм: Издръжливост" на 10 април в 9:30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR


0
Още по темата: Дейвид БекъмBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари