Джеймс Камерън мъдри още продължения на "Аватар"

Чакаме втората част на лентата през 2020 година
6
Джеймс Камерън мъдри още продължения на "Аватар"
Снимка: Reuters, архив

Световноизвестния режисьор Джеймс Камерън все още се надява да заснеме четири филма, продължения на блокбастъра му "Аватар" от 2009 година, предаде агенция Ройтерс.

Камерън заяви пред медиите, че в момента се намира в стотния снимачен ден на второто и третото продължение на научно-фантастичната сага, съгласно договора си с филмовата къща "Фокс".

Ако продукциите се окажат успешни, той ще пристъпи към реализацията на четвъртия и петия "Аватар", за които вече е написал сценариите.

"Аз лично съм свързан и с четирите продължения", заяви Камерън в студиата в Манхатън бийч в Калифорния, където се снимат новите ленти. Снимки с герои и същества от четирите новни продукции са окачени по стените на студиата, но те не бяха показани на репортерите.

През месец септември 2017 година се появиха съобщения, че Камерън е пристъпил към снимките на продължението на "Аватар". Излизането на втората част на лентата е предвидено за 2020 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: аватарДжеймс Камерън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Васковаско, васко, това ли са ти критериите за хубаво?!? Щом го ползват много хора - значи е хубаво...
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква връзка има за колко пари работиш и колко хора са гледали някакъв филм с това дали разбираш от кино. Човекът изразява мнение. Камерън не е режисьор, а шофьор на камион. Режисьори са хора като Фелини, Бертолучи, Антониони, Годар и още много други, които правят филми, а не масова продукция за потребление от прости хора като краварите. Милиони ядат в Макдоналдс. Това не значи, че разбират от гастрономия. Милиони слушат Мадона или Дженифър Лопес. Това не означава, че са певици.
3
9
 
5
 
! Отговори
Васко преди 6 години
До номер 3:Значи милиони хора по света са *** и са отишли на кино да го гледат, само ти си най-умен от всички. Като си толкова умен защо работиш за 600 лв?
2
1
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Втората серия ще е глАватар...
1
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бози бозии