Близо до емблематичния "Кисинджър"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
17 май 2018 08:35, Петя Славова
5
Близо до емблематичния "Кисинджър"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Екслузивен достъп до живота на емблематичния Хенри Кисинджър ни дава филмът "Кисинджър". Биографичната продукция е единствен по рода си поглед в живота на полемичния мъж, оформил следвоенната външна политика на Съединените щати.

Документалният филм е базиран на екслузивен достъп до 25-часова лента, запечатала не само най-широко разпространените интервюта, които Хенри Кисинджър е давал, но и последните разширени кадри, заснети по време на необикновения му живот.

За емблематичната личност "Кисиндъжр" и неговият вечен отпечатък върху външната политика на САЩ на 17 и 18 май от 9.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демон! Архитект на геноцид над човечеството и планетата! Можеха да направят документален филм за психопатията му! Да изследват как може да има толкова генетично зли хора! Да го питат добре ли спи вечер след като има пръст за десетки и стотици хиляди мъртви, разорени, умиращи от глад! Да го питат как се е чувствал всички тези години като доберман на Рокфелер. Даже и в ада да гори ще му е малко на това чудовище! Не съм вярващ, а си давам сметка че демоните наистина съществуват!
3
0
 
7
 
! Отговори
Afam преди 5 години
Този хазар нема ли да гушне букета скоро
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хенри Кисинджър е признат за един от най-ужасните хора в историята на Съединените щати за военните престъпления, които е помогнал да се създадат по целия свят. Разбира се, никога не е бил наказан за никого от тях.
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябват ни и в България, хора като него. Разбира се, сега го изкарват лош, но той просто правеше най-доброто за родината си, с цената на всичко.