Тегне ли проклятие над "Гарванът": Джейсън Момоа отказа!

Актьорът се извини на феновете си и на автора на комикса
2 юни 2018 12:30, Петя Славова
5
Тегне ли проклятие над "Гарванът": Джейсън Момоа отказа!
Снимка: Facebook

Тегне ли проклятие над планирания римейк на филма "Гарванът"? Отговорът е "Да", ако се съди по поредния удар по проекта - напускането на актьора Джейсън Момоа, съобщават Контактмюзик и "Холивуд рипортър".

Момоа е използвал сайта Instagram, за да съобщи, че се отказва от участие в римейка, и се извинява на феновете, както и на автора на оригиналния комикс от 1989 г. на Джеймс О'Бар.

Идеята да бъде заснет римейк на филма "Гарванът" (1994), режисиран от Алекс Прояс, се заражда през 2008 г. Десет години по-късно проектът не само не е реализиран, но и бъдещето му е под съмнение, пише БТА.

През годините планираният римейк е белязан от проблеми със сценария, бюджетни затруднения, текучество на режисьори и актьори. За главната роля на Ерик Дрейвън бяха спрягани Брадли Купър, Райън Гослинг, Чанинг Тейтъм, Нъкълъс Холт, Джак О'Конъл, Люк Еванс, Джак Хюстън.

През 2017 г. Джейсън Момоа замени Хюстън. "Сони пикчърс" оповести, че филмът, режисиран от Корин Харди, ще излезе на екран през 2019.

Вероятността това да се случи изглежда почти невъзможна след напускането на Момоа, който в поста си в Инстаграм споделя, че е чакал осем години мечтаната роля, но не може да чака още толкова.

Много фенове също смятат, че плановете за римейк на "Гарванът" трябва да бъдат "погребани завинаги". За почитателите на оригиналния филм има само един Ерик Дрейвън - Брандън Лий. Синът на легендарния Брус Лий загина на 31 март 1993 г. при трагичен инцидент на снимачната площадка на "Гарванът".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
17
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
"Гарванът" от 94-та е брилянтен филм, който не може да бъде надминат от какъвто и римейк.
2
0
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Прав си,това не е роля за Момоа!
1
1
 
32
 
! Отговори
PRINCE OF DARKNESS преди 5 години
Не съм аз човека който да каже дали трябва да се прави римейк на "Гарванът" но Гарванът е само един - Ерик Дрейвън - БРЕНДЪН ЛИЙ!