"Ант-Мен и Осата" победиха "Феноменалните 2" и у нас

Ето как изглежда бокс офиса ни
11 юли 2018 12:11, Петя Славова
4
"Ант-Мен и Осата" победиха "Феноменалните 2" и у нас
Снимка: Форум Филм

Създаденият по едноименните комикси на "Марвъл" "Ант-Мен и Осата", е най-гледаният филм след миналия уикенд, сочат обобщените данни от киносалоните у нас. Вторият филм за героя, който има супер силата да се смалява, когато е необходимо, е гледан от 10 450 зрители и има 123 259 лева приходи за първите си три дни на екраните.

На второ място в топ 10 е "Феноменалните 2". Анимационният филм за семейството със суперсили, познато от първият филм преди 14 години, е от месец на екраните у нас и за това време са го гледали 79 695 зрители и има 750 200 лева приходи.

Трети в класацията е "Джурасик свят: Рухналото кралство". Екшънът, който е пети по ред в историята за "събуждането" на динозаврите в наши дни, като този път събитията с огромните животни са пренесени на континентална територия, е гледан от 105 801 зрители и има 1 169 808 лева приходи за петте седмици от премиерата му у нас,пише БТА.

На четвърто място е "Да обичаш Пабло" по книгата на Вирхиния Валехо. Историята на най-известният наркобарон от Колумбия през погледа на любовницата му, е гледана от 31 848 зрители и има 295 872 лева приходи за месец на екраните у нас.

Пета позиция сред най-гледаните филми е за екшъна "Бандитките на Оушън". Осмият по ред филм със сходен сюжет, но в който главните герои са жени с различни криминални способности, е гледан от 36 095 зрители и има 326 554 лева приходи за четирите седмици у нас.

Шесто място е за екшън-драмата "Сикарио 2: Солдадо" с Бенисио Дел Торо, Изабела Моне и Джош Бролин в главните роли. Втората част на историята за борбата с организираните картели по мексиканско-американската граница, в която влизат агент на ФБР, познатият като непредсказуем Алехандро и Изабела - дъщерята на наркобос, е гледана от 11 029 зрители и има 108 816 лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

На седмо място е комедията "Ти гониш!", създадена по описана във вестникарска статия действителна история. Продължаващата три десетилетия игра между група приятели, е гледана от вече 9 245 зрители и отчита 80 852 лева приходи от билетите им за десетте дни на екраните у нас.

На осмо място е втората премиера от миналия уикенд - "Първата чистка", разказваща предисторията на филма от преди пет години - "Чистката". Филмът на Джерард Макмъри, който разказва за половиндневното беззаконие в САЩ, дадено за упражняване на агресия и убийства без преследване, е гледан от 1 722 зрители и има 16 906 лева приходи за първите три дни у нас.

Девето място е за "Невъзможно бягство: Хадес 2". Филмът със Силвестър Сталоун, който е продължение на едноименният екшън отпреди пет години, е вече трета седмица на екраните у нас и за това време са го гледали 9 590 зрители и има 84 917 лева приходи.

На десето място е комедията "Книга за възрастни". Филмът за читателския клуб на четири дългогодишни приятелки, в който всичко се преобръща след прочитането на еротичната трилогия на Е. Л. Джеймс "Петдесет нюанса сиво", е гледан от 20 872 зрители и има 187 600 лева приходи след месец и половина на екраните у нас..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: зрителибокс офис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Ми как няма да го бие, като феноменалните навсякъде е с дублаж. Освен в арена Варна. Ша ме извиняват, но български артисти как грухтят не мога да слушам.
3
0
 
1
 
! Отговори
3D принтирана рикия преди 5 години
До 2Ми четете Гогол и Достоевски бе, ходете на балет, на театър, на опера. Аз ходя по такива места и винаги е пълно с хора до последната седалка. Това не са хора с промити мозъци, а хора на културата. А ти си влезнал да коментираш статия за блокбастър, че бил боза. Ами пропускай и не коментирай. А блокбастърите като този се правят, да поразпуснеш няколко часа и да се посмееш на дивотиите :))) Ходи в Impressio на Дир-а. Там е само за култура и съм забелязал че никой не коментира, явно не влизат
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужааас! Напоследък ни заливат с безподобни бози. Ще вземат да излязат прави тези с теорията на конспирацията... тече здраво промиване на мозъци и целенасочени усилия за затъпяване на населението
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не ме впечатли. нищо особено. може би на аймакс ще е по-добре заради ефектите.киното май е вече ефекти само. саднес.