Тим Рот из лондонските предградия в "Пречупена"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
21 юли 2018 11:03, Петя Славова
3
Тим Рот из лондонските предградия в "Пречупена"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Суровото всекидневие в британско предградие ни показва Руф Норис с филма "Пречупена". В Северен Лондон 11-годишната Емили (Елоиз Лорънс) живее с баща си Арчи (Тим Рот). Сигурност в този район почти никой не може си гарантира, а малкото момиче става свидетел на брутално нападение над съседа й Рик Бъркли.

Норис съсредоточава вниманието около преживяванията на героинята и какви са последиците от случилото се. Има ли изобщо нещо сигурно в този живот, може ли да се доверим на хората, живеещи около нас са само част от въпросите, които си задават във филма.

"Пречупена"печели пет категории на британските независими филмови награди от общо осем номинации. Също така е носител на редица други отличия, като най-голям принос за това има безспорното присъствие на Тим Рот, както и на малката Елоиз.

Гледайте "Пречупена" на 21 юли от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мльквайте Песнионерите не разбират какво гледат само глупави турски и индийски сапунки гледат Не разбират от качествени сериали и филми
1
6
 
0
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Нафталинени безплатни сериали - съветски или японски по On Air, дори и пенсионерите не ги гледат заради титрите и превключват на турските сапунки заради озвучаването, а вие се опитвате да привлечете нечие внимание като към измислените ЗОДИИ и "дзвезди" от рода на Сузанити, Гери-Николки, Тити, Дари и прочие диарии.Бяхте сериозна социална медиа, не продължавайте да жълтеете!