По осемдесетарски любовно и идилично с "Лятото на пинг понга"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
11 авг 2018 09:33, Петя Славова
1
По осемдесетарски любовно и идилично с "Лятото на пинг понга"
Снимка: Bulgaria ON AIR

От какво са били обсебени тийнейджърите през 80-те години на миналия век ни припомня Майкъл Тъли в "Лятото на пинг понга".

Историята е за срамежлив тийнейджър Рад Мирикъл, "скрил" от околните обсебеността си по  пинг понга и хип-хопа в гаража на дома си.

Годината е 1985. Докато се бори с хормоните си и с преодоляването на първата голяма любов, 13-годишният хлапак се превръща в мишена и на местни хулигани. Получава неочаквана помощ от негова съседка, която му разкрива как да се изправи срещу съперниците, използвайки хитрините от пинг понга.

Тъли превръща филма в приказна носталгия по 80-те. Филмът логично следва духа на близкото минало, въртящите се плочи, лексиконските мъдрости и идиличната свобода из плажовете. Момчето пораства, но ще се справи ли с първите трудности в живота си като победи противника и целуне момичето, което харесва...

Ролите са поверени на Марсело Конте, Сюзан Сарандън, Лиа Томпсън, Джон Хана, Майлс Маси, Еми Шокли, Джоузеф Маккотри, Анди Ридъл, Хелена Сийбрук, Мади Хауърд и др.

Гледайте "Лятото на пинг понга" на 11 август от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Филма е тежко натоварен с политкоректностите, налагани ни от илюминатските ционисти. Само един бегъл поглед на снимката и ни става ясно, а факта, че Сюзън Сарандън играе, само го потвърждава.