"Мега звяр" изяде конкурентите в САЩ

Ето как изглежда и бокс офиса в Северна Америка
13 авг 2018 12:52, Петя Славова
8
"Мега звяр" изяде конкурентите в САЩ
Снимка: Александра филмс

Фентъзи трилърът "Мега звяр" - разказ за нападение от смятана за изчезнала праисторическа акула, оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, съобщават световните агенции.

Четиридесет и три години след излизането на екран на класиката "Челюсти" на Стивън Спилбърг, филмите на "акулска тематика", дори и посредствени, продължават да привличат публика, отбелязват анализаторите.

В по традиция тромавия августовски уикенд "Мега звяр" успя да събере 44,5 милиона долара от продажбата на билети в киносалоните на САЩ и Канада.

След две седмици на върха екшънът "Мисията невъзможна: Разпад" отстъпи на втора позиция с приходи от уикенда в размер на 20 милиона долара. Следва семейният филм "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух" с 12,4 милиона долара, пише БТА.

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се допълва от хоръра "Слендърмен" и филма "BlacKkKlansman". Приходите от продажбата на билети за двете продукции в киносалоните на САЩ и Канада през уикенда възлизат съответно на 11,3 милиона долара и 10,8 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бг превода както винаги кефи. Филмът всъщност се казва The Meg, идва от мегалодон. Но явно някой е преценил, че българският зрител не знае какво е това и е редно да бъде впечетлен с гръмкото "Мега звяр".
7
1
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ЗА АНАЛИЗАТОРИТЕ : НАКЪДЕ ВЪРВИ ДНЕС САЩ !!! ЦРУ СЕ ОПИТВА -ЧРЕЗ ВЪРТЕНЕ ДА ИЗВАДИ ВКАРАНИЯ МУ "ЧЕТВЪРТИТ" РУСКИ !!! ТРЪМП/АДЖЕНТ/ ПРАВИ ОТ ТУРЦИЯ И ИРАН БРАТЯ !!! ТРИЛИОНИ ДЪЛГ И ПРОБЛЕМИ С ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ !!! ИМАМ ЧУСТВО ,ЧЕ ДОРИ ЙЕМЕН Е ПО -ДОБРЕ ФИНАНСОВО !!! ЕВРЕИТЕ/БАНКЕРИ/ НАПРАВИХА ВЪЗМОЖЕН- АМЕРИКАНСКИ ХИТЛЕР И БЛИЗКА СМЪРТ НА ТЯХНАТА ФОРМА НА КАПИТАЛИЗЪМ - "ЧОВЕК ЗА ЧОВЕК -ВЪЛК "!!!
6
4
 
10
 
! Отговори
Луд преди 5 години
До предупреждениеМи не гледайте бе балъци. Киното е за забавление, който го приема на сериозно направо да хваща за 4 км.
5
5
 
4
 
! Отговори
Питам преди 5 години
До Анонимен 3 Що , на теб какво ти трябва?
4
11
 
7
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
Американците правят пари от нищо , а руснаците правят пари от бамби. Ама нещо не се продават баш.
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми, на тия тъпоглавци това им дай: хамбургери и зрелища!
2
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредните чалга тъпотии от *** на краварите дeбилите определено ще се зарадват.
1
7
 
22
 
! Отговори
предупреждение преди 5 години
Гледането на холивудски тъпотии води до затъпяване.