Ева Лонгория тръгва на работа. А кой ще гледа Сантяго?

Актрисата бързо се завръща на снимачната площадка
21 авг 2018 20:39, Иванка Гъркова
4
Ева Лонгория тръгва на работа. А кой ще гледа Сантяго?
Снимка: Instagram

Ева Лонгория се завръща на снимачната площадка. След като роди първото си дете в средата на юни, актрисата прие ангажимента за филм по анимацията "Дора Изследователката", съобщава "Daily Mail".

43-годишната красавица ще влезе в ролята на Елена - майката на малката Дора. Лентата за приключението на малкото момиченце е австралийска продукция.

За да зарадва феновете си в Instagram, Ева качи снимка от офиса, на която е с малкия Сантяго, който й се усмихва. Тя гласи: "Първият ми ден на работа. Вижте кой е моят асистент директор. Има си бюро и всичко останало".

Този уикенд "отчаяната съпруга" публикува няколко снимки със своето детенце в социалните мрежи. На тях тя е без грим, но изглежда страхотно.


Миналият месец Ева Лонгория участва в британско телевизионно шоу, където разказа колко е щастлива да бъде майка. "Това е първия път, в който си слагам грим и имам прическа след раждането. Аз кърмя Сантяго всеки ден и ако той сега ме гледа, ще си помисли коя ли е тази жена, къде ли е майка му", каза тя и уточни, че момченцето е променило живота й.

Актрисата и Хосе "Пепе" Бастон сключиха брак преди две години, а техният син се роди на 19 юни. Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Ся па и нея ли да я мисля..
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя пък е тази лонгор
2
0
 
7
 
! Отговори
Е как кой преди 5 години
Бернабеу ще го гледа
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма трагедия. Закъхарили сме се за Сантяго на ***. Държавата да се вземе в ръце и да и изпрати детегледачка на наши разноски. Много е важно.