Дани Бойл се отказа от Джеймс Бонд

Премиерата на филма отлагат за края на 2020 г.
25 авг 2018 14:30, Петя Славова
16
Дани Бойл се отказа от Джеймс Бонд
Снимка: БТА

Премиерата на филма "Бонд 25", която беше предвидена за 8 ноември 2019 година, може да бъде отложена за края на 2020 година заради напускането на продукцията от страна на режисьора Дани Бойл, съобщава сп. "Холивуд рипортър".

По данни на изданието разговори за изместването на премиерата за по-късна дата били започнали още от момента, в който се разбрало, че Бойл се оттегля. Решено било отлагането да стане за зимата на 2020, тъй като досега нито един филм за Джеймс Бонд не е дебютирал на екран през лятото.

По-рано в."Дейли телеграф" писа, че Дани Бойл се е оттеглил от проекта поради творчески разногласия относно "новата студена война", предаде БТА.

Продуцентите на лентата били недоволни от решението на Бойл да фокусира новия епизод от шпионската сага върху сегашното политическо напрежение с Русия.

Според изданието разногласията са възникнали на финалния етап в процеса на предпроизводството на филма. На 21 август в Туитър беше публикувано следното съобщение: "Продуцентите Майкъл Уилсън, Барбара Броколи и водещата звезда Даниъл Крейг обявиха днес, че заради творчески различия Дани Бойл е решил да не бъде режисьор на 25-ия филм за Бонд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Баналноаха.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много правилно. твърде добър е за такива халтури.
5
1
 
5
 
! Отговори
Банално преди 5 години
Ей на тоз Джеймс тъй ли не му се роди един син да измислят и агент 008? Едно и също Бонда да скача от бомби, премята се срещу лошите с 2 патлака, лети от сгради. Дали е Супермен, Батман или тоя разлика няма. Да бяха извикали Брад Пит като по-млад да има един хубавец от тая сага банална.
4
0
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
още повече, че има реална опасност всички жени, с които бонд е имал афера да го обвинят в сексуално насилие под егидата на #metoo
3
1
 
18
 
! Отговори
Име преди 5 години
еврейската сага за агента, който спасява света в последната секунда в прегръдките на жена е получила пукнатини по шевовете. от тази серия нататък бонд ще спасява света в прегръдките на ***.
2
1
 
10
 
! Отговори
Бондьо Бондев преди 5 години
Дори по нашите земи митичния рапър Орфей е направил невероятна музикална кариера, след като бил забелязан да рапира в затвора, където излежавал присъда за нахлуване в имот на Хадес с цел отвличане. Това също го пише в книжките и филмите, плащани от вашите донори на грантове.
1
1
 
8
 
! Отговори
Бондьо Бондев преди 5 години
Идрис е типично име за Британия. Е едно време още крал Идрис осми е въвел редица реформи и е отделил Английската църква от Ватикана. A преди това през 1066та година Идрис Завоевателя е дошъл от Нормандия и е завладял целия остров. Поне така пише в либералните книги по история.