"Алфа" победи "Мега звяр"

Как изглежда бокс офиса ни...
30 авг 2018 16:23, Петя Славова
0
"Алфа" победи "Мега звяр"
Снимка: Александра филмс

Разказът за солютрейския период от късния палеолит в "Алфа" привлече най-много зрители в киносалоните, сочат обобщените данни. Случващото се с млад пещерен човек в късно ледниковата епоха е гледано от 7 352 зрители и има 80 954 лева приходи от билетите им за първите три дни у нас.

На втора позиция е "Мега звяр", създаден по поредицата от осем романа на Стив Олтън. Филмът с Джейсън Стейтъм, Руби Роуз, Рейн Уилсън, Робърт Тейлър, Клиф Къртис, Олафур Олафсон, Бинг Бинг Ли в главните роли е вече трета седмица по екраните у нас и за това време са го гледали 51 509 зрители и има 530 082 лева от билетите им, предаде БТА.

Трета позиция е за втората премиера от миналия уикенд - "Бивш под прикритие". Комедията с Мила Кунис и Кейт Маккинън за преследването на героините им от убийци, които трябва да бъдат преборени, за да се спаси света, е гледана от 4 253 зрители и има 38 106 лева приходи.

На четвърто място е "Закрилникът 2". Продължението на филма, в който Робърт Маккол продължава да раздава правосъдие, но е изправен пред съдбоносен избор, за да отмъсти за смъртта на хора, които обича, е гледано от 18 887 зрители и има 173 675 лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

Пето място е за анимацията "Малки титани: В готовност! Филмът". Пълнометражната версия на популярната анимационна поредица от "Cartoon Network" е гледана от 22 405 зрители и има 163 702 лева приходи за десетте дни на екраните у нас.

На шесто място е друга анимация - "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция". Пътуването на познатите герои из най-опасните места в Атлантическия океан е гледано от 141 488 зрители и има 1 256 983 лева приходи за почти двата месеца на екраните у нас.

Седма позиция е за екшъна "Мисия невъзможна: Разпад". Борбата на отдела за невъзможни мисии в ситуация, в която не може да се вярва на никого, е гледана от 73 720 зрители и има 817 711 лева приходи за петте седмици у нас.

На осмо място е мюзикълът "Мама мия: Отново заедно". За шест седмици преплитането на истории от живота на младите Дона, Таня и Роузи със сегашното време под звуците на АВВА е гледано от 65 164 зрители и е събрало 588 280 лева приходи.

Девето място е за "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух", създаден по образите на А. А. Милн и Ъ. Х . Шепърд. Приключението на възрастния Кристофър Робин със своите приятели от детството е гледано от 13 757 зрители и има 116 341 лева приходи за месец на екраните у нас.

Десето място е за "Тъмна дарба", създаден по първата книга от тетралогията на Александра Бракен. Фантастичната история за време, в което оцелели деца след чума са със свръх заложби и са отделени в лагери, но младата Руби успява да избяга и да търси свободата, е гледана от 14 269 зрители и има 116 907 лева приходи след месец у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.