Депардийо в полицията! Сексуални посегателства?

Актьорът не е задържан, а и отрича обвиненията
29 ное 2018 09:40, Петя Славова
29
Депардийо в полицията! Сексуални посегателства?
Снимка: Reuters

Жерар Депардийо даде показания пред полицията в рамките на разследване във връзка с предявени срещу него обвинения в сексуални посегателства, предаде Франс прес.

Актьорът не е задържан, поясниха от полицията. Той е обвинен в сексуални посегателства и сексуално насилие от млада актриса. Жалбата срещу 69-годишния Депардийо бе подадена в края на август, предаде БТА.

Ищцата твърди, че станала жертва на сексуални посегателства от страна на актьора и била изнасилена от него в парижкия му апартамент на 7 и 13 август.

"Жерар Депардийо отрича категорично каквото и да било изнасилване и каквото и да било посегателство", заяви неговият адвокат Ерве Темим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
5
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Жените сами ще си вкарат автогол. 80% от известните модели, актриси, певици са такива благодарение на това и само на това, че са се пъхнали в нечие легло. А голяма част от тия, които са се пъхали по леглата, въпреки това не са успели.Сега като стана порочна практика, да съдят 20-30 г. по-късно "виновниците" за славата си, това им оръжие вече няма да работи...
26
1
 
2
 
! Отговори
D: преди 5 години
Това е като вица с жабата дето я изнасилили в блатото, харесало и та се върнала...
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Е кой вярва на подобни неща..? Обида за всеки интЕлегентен човек. На Депардио му трябват шепа виагра да го вдигне... Кой знае, каква ли сума иска да му измъкне..?"Зависи според тяхното законодателство какво означава "изнасилване". Понеже в България например, като изнасилване се третира дори и само ако против волята ти си направи кефа да ти го плъзнe между бузките. Друг е въпросът, че по-трудно се доказва, понеже си личи, че няма пpоникване.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 123Мне той си живее в Белгия. Да не е луд да живее в Русия :)
23
6
 
6
 
! Отговори
123 преди 5 години
тоя не се ли премести при ушaнките в Русия ?
22
1
 
3
 
! Отговори
MEN преди 5 години
TEZI,KOITO SA ,,NEDOEB,, PAHNAHA BIL KOZBI V PANDELATA,SEGA RED NA DEPARDJO...KAKVA E TAJA MODA?!?!?!? TIJA OT ZENSKIJAT POL POLUDJAHA-VSE IZNASILENI GORKITE.IDVA IM NA UMA SLED 100 GODINI,KATO IM PRIVARSHAT ***,DA OBVINJAT NJAKOI,4E BELKIM VZEMAT NJAKOI LEV-SRAMOTA.KATO SE SBRA4KAT KATO SPUKANI BALONI,SHTE SE MOLJAT NJAKOI DA IM OBARNE VNIMANIE-AMA ...UMRJA MARKO.
21
3
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Симпатягата...действа,това ми дава...кураж.
20
2
 
20
 
! Отговори
Един преди 5 години
След като е била изнaсилена на 7-ми август, на 13-ти чий го е търсила в същия апартамент? Като тръгнат да лъжат, поне да си нагласят историята, че да не звучи като виц.
19
2
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Отказал е да си плати.Защо отново слагате въпросителен знак след твърдение?
18
1
 
7
 
! Отговори
! преди 5 години
До 12, Георгий Депардиевич се отказа и от руското гражданство, ако не знаеш. Миналата година стана това официално. Трябваше да плаща данъци и там, беше открил винарски цех и като му казаха, че и там се плащат данъци и се изнесе в Белгия ))))
17
1
 
17
 
! Отговори
Azi преди 5 години
Отказал е 3-ти път да я изнасили, затова се е оплакала.
16
1
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Абе на 7 я изнасилил ,ама чий го е търсила пак в апартамента му на 13...
15
17
 
6
 
! Отговори
Ма тва преди 5 години
животно-глиган- сланинесто, кой пък се качи в апртамента му?Отврат. Дано да го оскубе.Дори нищо да е нямало.
14
5
 
11
 
! Отговори
Мюмюн Али Шабри преди 5 години
Е кой вярва на подобни неща..? Обида за всеки интЕлегентен човек. На Депардио му трябват шепа виагра да го вдигне... Кой знае, каква ли сума иска да му измъкне..? Ми тоо, ***!
13
5
 
11
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Свободата на словото е западна измислица а си почнал да хвалиш врага и веднага ти скалъпват едно подобно обвинение
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е руски гражданин, законът го пази.
11
6
 
22
 
! Отговори
Анализиращ преди 5 години
1. Значи изнасилили я на 7-ми, харесало й, и се върнала на 13-ти за още.2. На 69-години и при това наднормено тегло е доста малко вероятно някой мъж да дигне самолета.3. Най-важното: Ставайки руски поданик Депардийо успя да се измъкне от хватката на френската данъчна система, а това хич не се харесва на еврейския послушник Макрон. Затова могат да го изкарат полов бомбардировач и на 80 години.
10
1
 
22
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
Ама два пъти - на седми и тринадесети август....Хайде де!
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На актрисата й е трябвало 3 месеца ,да прецени дали е изнасилена от 69годишен човек !Или просто се сетила как може да изкара пари от застаряващия,но богат Депардийо!
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не знам и не разбирам,как може да е изнасилена на 7 август и след това отново на 13 август!?.Какво има за разбиране? Ако е дошла на 7 и я е държал заключена до 13 докато му стане пак е лесно обяснимо.