Слай се прости с Роки Балбоа

Холивудската звезда прецени да предаде щафетата
29 ное 2018 16:23, Петя Славова
11
Слай се прости с Роки Балбоа
Снимка: архив, Булфото

Силвестър Сталоун оповести, че повече няма да е в образа на Роки Балбоа, предаде Франс прес. Холивудският актьор прецени, че е време да предаде щафетата на по-младото поколение, което се въплъщава от новата звездата в сагата Адонис Джонсън.

"Оттеглям се, с това поколение се открива един нов свят", поясни той в свое видео послание в Инстаграм, което вероятно е било записано по време на снимките на излезлия наскоро по екраните в САЩ филм "Крийд 2".

От 1975 г. Сталоун е изпълнил 8 пъти ролята на Роки Балбоа, която го направи известен в целия свят и му донесе няколко номинации за награда "Оскар", припомня БТА.

"За мен бе привилегия да създам този образ и да го представя на големия екран - каза 72-годишният актьор, сценарист, режисьор и продуцент. - Смятах, че с Роки е приключено през 2006 г. и това ме удовлетворяваше. Но изведнъж се появи този млад мъж и всичко се промени." Сталоун вероятно е имал предвид актьора Майкъл Б. Джордан, който присъствал по време на заснемането на видеото, макар че останал зад кадър.

В "Крийд: Сърце на шампион" и "Крийд 2" младият актьор е в образа на Адонис Джонсън, сина на боксьора Аполо Крийд - най-добрия приятел на Роки Балбоа. След като първоначално отхвърля предложението на режисьора Райън Куглър да бъде съживена сагата, Сталоун в края на краищата го приема.

Излезлият през 2015 г. по екраните филм "Крийд: Сърце на шампион", в който Роки подготвя Адонис за битка на професионалния ринг, донесе 173 милиона долара приходи от прожекции. Осмият филм от поредицата - "Крийд 2", изглежда също ще донесе големи приходи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8 Любимите ти актьори просто са остаряли.Хората стареят,нали знаеш?
6
2
 
5
 
! Отговори
Ей,юнаци преди 5 години
Все умници голобради бе.Умни като ***.Я учете за матурата и не се месете при големите.Аман от пъпчиви дечурлига.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еийййй кви нещо е българина голяма завист виж първо на колко години е и в каква форма знам хора дето нямат и 30 и са взели дали така е у нас като видят някой над 50 да спортува и го имат за луд
4
4
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Дано не се откаже от Джоузеф Дред и Джон Спартан.
3
4
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
не ти изнася?......ще плачеш,гарантирам ти!..И то НЕ заради мен!...Бих ти казал причината,но първо няма да я разбереш,и второ..:НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА ТЕБ!..и трето:-Няма да повярваш...."с уважение:-ПроСоТо"..
2
2
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
на негово място "майор Деянов" въпреки,че е съборен от Паркинсона,още дърпа черджето на "народен представител-парламентарист"..А е по-дрът от него....Много лабави тия Холивудски звезди бе!..
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо? Няма ли да го погребат най-после и някой ще е нужен за трупа в ковчега.