Да оцелееш във война в "Тихата планина"

Филмът – по национална телевизия Bulgaria ON AIR
9 дек 2018 14:00, Петя Славова
0
Да оцелееш във война в "Тихата планина"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Любов по време на война е трудно предизвикателство разказва филма на Ернст Госнер "Тихата планина". Продукцията връща лентата 100-ина години назад по време на Първата световна война.

Историята е разказана през очите на млад австрийски войник, който се опитва да оцелее не само за да запази територията на родината си, но и за да спаси любовта си към италианско момиче.

Оказва се, че в тази битка за оцеляване, по-страшно е предизвикателството да се спасиш не от врага, а от силата на природата.

Ролите са поверени на Уилям Мозли, Еуджения Константини, Клаудия Кардинале, Фриц Карл и др. Гледайте "Тихата планина" на 9 декември от 23:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Ужасът на войната ще ни покаже Ернст Госнер във филма "Тихата планина". Продукцията ни отвежда във времето на Първата световна война. Историята е разказана през очите на млад австрийски войник, който се опитва да оцелее не само за да запази територията на родината си, но и за да спаси любовта си към италианско момиче.

Оказва се, че в тази битка за оцеляване, по-страшно е предизвикателството да се спасиш не от врага, а от силата на природата.

Ролите са поверени на Уилям Мозли, Еуджения Константини, Клаудия Кардинале, Фриц Карл и др. Гледайте "Тихата планина" на 13 май от 23:00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/kino/2018/05/13/liubov-po-vreme-na-voina-v-tihata-planina.376180
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Bulgaria ON AIRЕрнст Госнер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари