Бивша плеймейтка, автомонтьор женкар... в "Страстите абитуриентски"

Новият български филм тръгва по кината в средата на април
4 фев 2019 13:35,
2


Новият български филм "Страстите абитуриентски" събира на едно място персонажи като бивша плеймейтка, автомонтьор женкар, барманка с политически амбиции и корумпиран кмет. Всичко това на тържество за изпращане на абитуриент. Филмът тръгва по кината в средата на април, а след това ще влезе и в училищата. Ще бъде пуснат в интернет на по-късен етап.

"Събрахме един огромен комедиен ансамбъл. 20 персонажа на едно място е като бомба със закъснител. Преди всичко се опитваме да осмеем несигурностите на българина. Винаги се опитва да избива комплекси по елементарен начин. Представете си един панаир на суетата, където всички образи се правят на кралете и кралиците на бала", сподели режисьорът на лентата Мартин Асенов пред Bulgaria ON AIR.

Целият филм се развива в рамките на една вечер, а основната цел на екипа е да забавлява хората и да ги събира на едно място. А най-много ще се смеят онези, които се припознаят в героите.

Актьорът Венелин Филипов влиза в ролята на психопат във филма. По думите му в "България сутрин" българите се разсмиват трудно, а най-много обичат шегите с органите на реда и с изневерите.

Създателите на "Страстите абитуриентски" срещат проблеми с финансирането му. Три месеца са били необходими на екипа, за да намери спонсори за филма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 5 години
Няма вече кой да направи филм като ,,Гераците " , ,,Крадецът на праскови " , дори и като ,, Оркестър без име " !!!
1
0
 
8
 
! Отговори
Ялови сватби - така преди 5 години
наричаха новобранските вечери. Имаше и телевизионен репортаж. Запомних някои цифри. Една лелка от село с гордост съобщи, че когато изпращала сина си войник, направила за гостите 1 030 кюфтета и не знам колко пържоли (подобна цифра). Сред даровете, които били донесени на младежа, имало89 фланели, подобно число ризи и много повече потници и ***.Сега вече няма задължителна казарма. "Ялови сватби" са изпращанията на абитуриентите - ресторант, подаръци, дандании. Но да са живи и здрави хлапетата.