"Стъкления" пак крачка пред "Недосегаемите"

Филмът продължава да води бокс офиса в САЩ
4 фев 2019 14:22, Петя Славова
0
"Стъкления" пак крачка пред "Недосегаемите"
Снимка: Форум филм

Мачът за титлата в Националната футболна лига на САЩ, мразовитите температури на редица места в страната и излизането по кината само на един нов филм, "Мис Бала", задържаха почитателите на киното извън салоните.

Резултатът - най-слабият Супербоул уикенд в бокс-офиса на Северна Америка от близо 20 години, съобщават световните агенции.

Анализаторите отчитат, че общите приходи от продажбата на билети възлизат на 71 милиона долара - най-ниските постъпления от 2000 г. за уикенд, в който се провежда Супербоул.

Челното място в бокс-офиса за трета поредна седмица запазва "Стъкления". Психотрилърът на режисьора М. Найт Шаямалан, преплитащ сюжетите на филмите му "Неуязвимият" и "На парчета", е реализирал 9,5 милиона долара от продажбата на билети през уикенда.

Втората позиция също остава непроменена и се заема от драмата с елементи на комедия "Недосегаемите" на режисьора Нийл Бъргър с участието на Кевин Харт, Брайън Кранстън и Никол Кидман. Приходите от филма възлизат на 8,9 милиона долара.

Единственото ново предложение - филмът "Мис Бала" с Джина Родригес в главната роля, се класира на трето място с постъпления в размер на 6,7 милиона долара.

Челната петица в бокс-офиса на Северна Америка се допълва от супергеройската продукция "Аквамен" и анимацията "Спайдърмен: В Спайди-вселената". Приходите от продажбата на билети за двата филма през уикенда в киносалоните на САЩ и Канада възлизат съответно на 4,8 милиона долара и 4,4 милиона долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари