Алкохолни преживелици с "Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си"

Алек Болдуин и Салма Хайек безпомощни да спасят филма
8 фев 2019 10:52, Петя Славова
1

Снимка: btv Studios

Литри алкохол се изпива от Франк (Алек Болдуин) и Нанси (Салма Хайек) във "Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си".

Двойката тъкмо е изпратила единствената си дъщеря в колежа. Но вместо да застинат в скучно спокойствие в дома си, героите се изправят пред сложната задача да оцелеят, запазвайки разточителния си начин на живот след банкрут.

Озовали се в окаяна ситуация, двамата персонажи се отдават на алкохолен непукизъм, който пък им вдъхва увереност за опасни действия, като например – да отдадат под наем тузарската къща на съседа и да прибират наема. И може би щеше да им се размине, ако наемателят не се оказва секс маниак, преследван от хора, решили сами да раздават правосъдие.

Като преплита няколко сюжетни линии, филмът на Фред Уолф с оригинално заглавие "Drunk Parents" разчита на звездното присъствие на Болдуин и Хайек, но липсва всякака задълбоченост по отношение на тяхната връзка. В актьорския състав се включват и Бриджит Мойнахан, и Джо Манганиело.Нито един от актьорите не  успява да компенсира безпомощния сценарий. Филмът е лишен от динамика, хуморът е безвкусен или напълно отсъства. 

"Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си"  засяга теми като ненужното разточителство на богатите,  как виртуалния живот изопачава реалността, като вплита неволите на главните персонажи в строежа на сътворяването на света. Нищо от изброеното, обаче не е изведено докрай, така че тази комедия спокойно можеше да мине и без появата й на голям екран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
7
 
! Отговори
Е преди 5 години
Добър анализ. Тази статия е добра.