Агент 007 излиза със закъснение от поне два месеца

На екран ще е през април 2020 г., филмът още няма и заглавие
7
Агент 007 излиза със закъснение от поне два месеца
Снимка: Reuters

Точно когато феновете на поредицата за Джеймс Бонд мислят, че всичко върви по план и излизането на следващия филм няма да се отложи отново, създателите му оповестиха, че той ще тръгне по кината с два месеца по-късно от предварително оповестената дата, съобщи БТА като цитира Контактмюзик.

От "Метро Голдуин Майер" съобщават, че 25-ият филм за приключенията на агент 007, който все още няма заглавие, ще излезе на екран на 8 април 2020 г., след като първоначално беше оповестено, че продукцията ще тръгне по кината на 14 февруари 2020 г.

Въпреки че датата за излизането му се отлага, се очаква снимките за продукцията да започнат по план следващия месец.

Режисьор на 25-ия филм от поредицата е Кари Фукунага. В образа на прочутия агент 007 за пети и вероятно последен път зрителите ще видят британския актьор Даниъл Крейг. Актьорският състав включва още Ралф Файнс, Бен Уишоу, Наоми Харис и Лея Сейду в познатите им роли.

Актьорът Рами Малек, считан за фаворит за "Оскар" с превъплъщението си в образа на Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия", заяви, че няма да "обели и дума" относно слуховете, че той ще играе злодея в следващия филм за Джеймс Бонд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: агентДжейс Бонд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Актьорът Рами Малек, считан за фаворит за "Оскар" с превъплъщението си в образа на Фреди Меркюри в "Бохемска рапсодия", заяви, че няма да "обели и дума" относно слуховете, че той ще играе злодея в следващия филм за Джеймс Бонд."Трябваше да се досетя, че политкоректните ще сложат талибан за нов Бонд.
1
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джейсън Борн!Най-великата шпионска поредица!Другото е пълен ТАЛАШ!