Холивуд постла червения килим за "Оскар"-ите

Остават четири дни до награждаването
21 фев 2019 13:30, Петя Славова
1
Холивуд постла червения килим за "Оскар"-ите
Снимка: БТА

Холивуд буквално постла червения килим, по който минават кинозвездите, в разгара на подготовката за церемонията по връчване на наградите за киноизкуство "Оскар" в неделя в театър "Долби", предаде ДПА.

Десетки операторски екипи и фотографи пристигнаха на мястото и заснеха червената пътека, постлана четири дни преди награждаването.

Гостите на холивудското събитие ще минат по знаменития килим, преди да влязат в театъра, където Американската академия за кинематографично изкуство и наука ще раздаде наградните трофеи за постижения в киното на 91-вата церемония.

Дългият повече от 250 метра килим покрива част от булевард Холивуд, който обикновено е доста натоварен. За около седмица обаче пътният участък ще бъде затворен във връзка с церемонията.

Десетки работници се грижат за червения килим с ширина около 10 метра, предаде БТА. Те следят целият килим да е добре опънат, краищата да не се прегънат, шевовете да не се виждат. И през тази година над килима ще бъде монтиран прозрачен пластмасов навес, в случай че завали. От двете страни на килима са инсталирани и огражденията и бариерите за над 700 зрители, и местата за репортери и фотографи


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари