Да оцениш живота като "Събирач на трупове"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 4 мар 2019 19:58 | 3 мар 2019 10:56, Петя Славова
15
Да оцениш живота като "Събирач на трупове"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Реверанс към хората, които живеят в "периферията" на обществото прави режисьора Димитър Димитров в дебютния си игрален филм "Събирач на трупове".

Главният му персонаж е Ицо (Стоян Радев) събира тела на починали и ги кара към моргата. Макар и в средата на 30-те си години, героят е оставил живота му да се тътри сред покойниците. Всекидневието му разнообразяват две жени - едната метреса (Теодора Духовникова), а другата колежка от моргата (Лидия Инджова).

Героят ще се изправи пред няколко противници и дилеми, които ще му посочат кои са хората, които наистина държат на него.

Филмът може да се похвали с добра динамика, смислен диалог, а главният герой се оказва по-скоро събирач на "мъртви души“, преоценили истински стойностното в живота.

Гледайте "Събирач на трупове" на 3 март от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стоян Радев като мъж който не е бил с жена на дърти години изигра ролята си перфектно, Духовникова също, а Стефан Щерев дето играе ром- цепи мрака.)))
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
добър филм, браво!
9
0
 
3
 
! Отговори
Тенчо преди 5 години
Гледах го преди седмица-две.Най ми хареса,как ,,бизнесменът'' го отнесе,а мутресата с големите притенции е представена отлично,и си остана пълна нещастница,както в реалният живот.Този филм представя промяната на психологията на българинът,и как всички герои от мутренските времена си отиват един по един на мястото което им се полага,на дъното на септичната яма.Нека има повече такива филми,за да се учи следващото поколение на нови ценности.
8
0
 
5
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Аз го изгледах сутринта, заинтригуван от описанието. Филмът наистина е добър, макар и непретенциозен. Показва ни нещата от живота, с които всеки добър човек в България се сблъсква ежедневно. Дано малкото нормални хора останали все още в тази ***, намерят човек, който да ги оцени и уважава.
7
1
 
1
 
! Отговори
Минуса преди 5 години
Инджиктипляктор, много точен коментар. А на този с минусите аз бихму сложил един...
6
4
 
4
 
! Отговори
Инджиктипляктор преди 5 години
Филмът е неочаквано добър!Като излезе, дружно го оплюха, и критици и публика,та като го гледах, не таях особени очаквания.Хареса ми.Доста точен портрет на България от началото на 21-ви век, макар и леко хиперболизиран..
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този от снимката не е Билалов? На него прилича.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодаря на сайта за предложението какво да гледам, но няма да чакам 23 часа, а ще го гледам след малко. В момента си го дърпам от замунда. Не бях го гледал. Благодаря отново!)))
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 2 Човекът на снимката не е Стоян Радев, който играе 35 годишния въпросен, въпреки че в действителност 2015-та година(когато е правен филма) е бил на 46 години, а Михаил Билалов известен като Джаро от Под Прикритие, който също участва във филма, брато!))) Ама нашите са големи смешници...46 годишен да го представяш за 35..освен ако не се е объркал автора на статията и да е искал да каже че главния герой е в средата не на 30-те си, а на 40-те си години.
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли ще ни навират тая грозотия Духовникова?!
1
7
 
1
 
! Отговори
Богат и Красив Гущер преди 5 години
Ами с тази професия се занимават само путинисти и шопи. Затова са изтикани в периферията на обществото. Много от тях крадат златни пръстени и ланци и се мутреят