Известни специалисти ни обучават: Що е то 2D композитинг?

Петнайсет с нов шанс за кариера
Обновена: 1 апр 2019 13:50 | 25 мар 2019 17:52, Петя Славова
3
Известни специалисти ни обучават: Що е то 2D композитинг?
Снимка: WorldWide FX

В света на визуалните ефекти ще ни въведе курс по 2D композитинг, организиран от студиото за VFX"  WorldWide FX, част от семейството на Nu Boyana Film Studios.

Целта на обучението е да подготви желаещите да боравят уверено с основните техники в 2D композитинга, които се използват ежедневно в работата по големи игрални филмови продукции - compositing, rotoscoping, roto-painting, keying, tracking, matchmoving, grading, color correction, time-remapping, projecting, relightning, multi-pass compositing и др.

За да придобият най-пълна представа за реалната работа по един филм в цялата й динамика и мащабност, курсистите ще прилагат наученото директно върху кадри от проекти на студиото.

Преподаватели в курса пък ще бъдат VFX артисти с дългогодишен опит по мащабни хитови заглавия като предстоящият "Хелбой", "Бодигард на убиеца",  "Код: Олимп", "Код: Лондон", "Непобедимите" и др.

Желаещите да се включат в курса могат до 13 април да изпратят свое CV, както и демо рийл, ако разполагат с такъв, на careers@wwfx.net . Курсът е безплатен и ще се проведе в сградата на студиото в Киноцентъра. Продължителността на обучението ще бъде 3 месеца, като началото ще бъде поставено на 7 май, а ангажираността на обучаващите се ще е в делнични дни от 9 до 18 часа.


 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Буч преди 3 седмици
Навремето пускаха обяви в 24 часа "търсим аниматор", сега ползват съфистикейтед думички :)
2
0
 
0
 
! Отговори
а3 преди 3 седмици
Ти явно има по-разбираема интерпретация на въпросния термин..
1
3
 
2
 
! Отговори
-|- преди 4 седмици
...2D композитинг...

това звучи толкова вездесъщо, колкото и следния надпис над входа на една фирма за недвижими имоти:

Стара Планина Пропъртис