"Лошото момче" Мариан Вълев дебютира с "Лошо момиче"

Дойде логично в живота ми, споделя актьорът и режисьор
1 апр 2019 14:33, Петя Славова
5

Сложните и конфликтни взаимоотношения между родителите и техните деца извежда на преден план Мариан Вълев в своя режисьорски дебют, наречен "Лошо момиче". Лошото момче на българското кино гостува в "България сутрин" дни преди ексклузивните прожекции и кино турне в 10 български града.

"За мен беше приоритет да разкажа истински филм. "Лошо момиче" дойде логично в живота ми. Общувам с много хора, част от тях са лоши момичета. Имал съм възможност да ги наблюдавам. Опитал съм да загатна в час и половина какво ги прави лоши. Но това е социалната среда, култура, контакти, семейството", сподели актьорът и режисьор Мариан Вълев пред Bulgaria ON AIR.

В главната роля в "Лошо момиче" влиза актрисата Любомира Башева. "Тя не работи за пръв път с мен, срещнахме се на снимачната площадка на "Под прикритие". Тя беше на 15 години тогава и играше малолетна проститутка. Познавам Бубето от 6 години, доста сме общували. Беше с брекети и ме впечатли на контрастта в нея на женското, което се пробуждаше в нея и на тази чистота.  Ролята е писана за нея. Насилието в живота, както и в нашия филм, поражда насилие. Филмът е мрачен и тежък, но е абсолютно реален", каза още Мариан Вълев.

Той разказа още, че голяма част от момичетата във филма са истински стриптизьорки, танцьорки, модели, плеймейтки. "Постарали сме се да направим широк ансамбъл от женски роли, които да бъдат разположени във всички крайности и по средата.", коментира още Вълев.

Турнето за представяне на лентата в страната стартира на 5 април с прожекция във Фестивалния комплекс във Варна. След това филмът ще бъде представен в Търговище, Велико Търново, Пловдив, Благовград, Враца и други градове.

 


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
и те така преди 2 години
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак!....
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
такива изчисление артисти се котират единствено в Тикволандия
Дори ги провъзгласяват за някакви легенди
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е ли попреминал малко възрастта на момчетата?!
1
1
 
8
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Оказва се, че някои лоши момчета, са добри момичета.!.