Джоли разочаровала Селин Дион, отказала да изиграе певицата

Актрисата имала претоварен график
7 май 2019 17:22, Петя Славова
5
Джоли разочаровала Селин Дион, отказала да изиграе певицата
Снимка: архив, Reuters

Популярната холивудска актриса Анджелина Джоли отказва да се превъплъти в ролята на канадската поп прима Селин Дион в бъдещ филмов мюзикъл, съобщава сайтът Контактмюзик.

Селин била доста разочарована от решението на Джоли, която й е една от големите приятелки. 43- годишната актриса отказа офертата на певицата поради претоварен работен график, предаде БТА.

Селин от години си мечтаела за мюзикъл-адаптация на нейния живот, кариера и брак с Рене Анжелил. Тя желаела тази кинотворба да остане за поколенията. И много държала именно Анджелина Джоли да влезе в главната роля.

51-годишната Дион се чувствала по-щастлива отвсякога с трите си деца. В своята зряла възраст певицата била щастлива, че можела сама да решава как да протече животът й.

"С всеки изминал ден откривам себе си все повече и повече. Аз съм жена, която е взела в ръце собствената си съдба, изпълнена съм с енергия и с любов към живота", доверява певицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
Добре че бяха Леонардо и Кейт в "Титаник" да направят тази канадска гъ*** , хм прима звИздЪ . Факт е че кариерата и бележи връх именно по време на излъчването на филма а след като той слиза от екран тази примадона бавно и полека губи зрителския интерес и сега основно издава стари песни , стандартно озаглавени " Най-велики хитове " .
2
3
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Ех, тая Селин колко хитра за 100 лисици :) Иска ролята да я изиграе някоя, дето е 100 пъти по-красива от нея и така да остави, както казва, за поколенията една съвсем фалшива представа за себе си
1
0
 
32
 
! Отговори
Мирамакс преди 4 години
Анджелина Джоли вече се е ангажирала с мюзикъл, в който ще се превъплъти в ролята на Том Джоунс, а пък и със Селин Дион не си приличат много.