Актьори, които се разминаха със знакови роли

Дали филмите щяха да са различни с тях...
6
Актьори, които се разминаха със знакови роли
Снимка: архив, Reuters

Представяте ли си друг да играе Джак в "Титаник", или пък г-жа Смит да не е Анджелина Джоли? Със сигурност ще ви е трудно, тъй като голяма част от успехите на тези филми се дължат на прекрасната актьорска работа на главните персонажи. Разбирателството и доброто напасване на екипа е едно от най-важните неща във филмите, особено в романтичните и затова е важно да бъде направен добър кастинг преди да започнат снимките. Но е имало възможност все пак лицата, които познаваме днес, да не достигнат до филма, който ги прави известни или пък им носи успех в любовта.

Вижте кои актьори пропускат невероятна възможност.

Гуен Стефани в "Г-н и г-жа Смит".

Дали певицата и Брат Пит щяха да се впуснат в страстна любов, ако Стефани беше получила ролята на Джейн в романтичния екшън? Сега не можем да си представим друга да изиграе по-добре на пръв поглед обикновена съпруга, която крие от мъжа си истинската си същност, но е имало и такъв вариант. „Много исках ролята, но музиката беше по-важна за мен“, сподели Гуен в интервю през 2016 г. Все пак Анджелина Джоли получава шанса и оттам започва историята на една от най-известните холивудски двойки. Любовта между нея и Брат Пит завърши с развод, но ние не можем да си представим друг да беше изиграл Джейн.

Еди Редмейн в "Междузвездни войни"

Носителят на "Оскар“ сподели, че се е явил на прослушване за ролята на Кайло Рен в "Междузвездни войни: Силата се пробужда". "Опитвах се много пъти и винаги сменях интонацията на говора“. За съжаление на Редмейн режисьорът така и не го харесва и за ролята е избран Адам Драйвър. Но това явно не е попречило и в момента той има главна роля в друга фантастична поредица, която е по книгите на Дж. К. Роулинг.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карло Понти също е проявил интерес към "Време разделно" и е искал да работи по филмирането му.Антъни Куин е бил претендент за ролята на Манол.Тези факти не са известни на най-младите българи, но в мрежата могат да бъдат намерени материали по този въпрос.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...... отзвукът от така наречения Възродителен процес, ако преди това този режисьор беше снимал такъв филм с тези актьори?Хората мислят, преди да предприемат каквото и да било. Но нашите "чавсдарци" и други подобни не считаха за нужно да мислят. Те слушаха указанията на Кремъл за най-важните неща, а за всичко останало действаха според капризите си на прости, ограничени хора, получили даром огромна и неограничена власт.Уви!
2
4
 
13
 
! Отговори
Колко българи знаят, преди 4 години
че навремето онзи режисьор, който снима сериала "Октопод", е проявил интерес към книгата на Антон Дончев "Време разделно" и е искал да направи филм по нея? Смятал е да предложи на София Лорен ролята на селската к/ва, която харесва Манол, но той я пренебрегва заради Елица.Това се е разчуло в средите на кинодейците и сър Лорънс Оливие е изразил желание да му дадат ролята на Караибрахим.Другарите от ЦК не се съгласили.Имате ли представа колко различен щеше да бъде отзвукът от ..........
1
1
 
13
 
! Отговори
ДДТ преди 4 години
И двете са хубави,с леко предимство за Джоли,но Гуен не е психо.