Кинозвездата Орнела Мути идва в България

Актрисата е гост на четвъртия Фестивал на италианското кино
11 юни 2019 20:21, Петя Славова
10
Кинозвездата Орнела Мути идва в България
Снимка: Reuters

Орнела Мути ще бъде специален гост на четвъртия Фестивал на италианското кино в НДК от 17 до 21 юни в кино "Люмиер" Лидл", съобщиха организаторите от Италианската търговска камара в България и НДК.

Девет кинотворби ще представят постижения в различни сфери на една от най-живописните области в Италия - област Пулия.

Комедията "Измамно богати" (Ricchi di fantasia) с участието на Серджио Кастелито и Сабрина Ферили ще даде старт на фестивала. Сред заглавията са още мюзикълът "Разходка под слънцето" (Walking on Sunshine), "Двама дребни италианци" (Due piccoli italiani), "Неудобна комедия" (Tonno spiaggiato), "Агенция за лъжи" (LТagenzia dei bugiardi), "Сходна съдба" (La vita in comune), "Руди Валентино" (Rudy Valentino) и "Лесен живот" (La vita facile).

Гост на тазгодишното издание е и режисьорът и актьор Джанкарло Джанини. Живата легенда на италианското кино и театър е номиниран за "Оскар", за "Паскуалино седемте красавици" (1975). Има награда за най-добър актьор на фестивала в Кан за "Филм за любовта и анархията" (1973). Петкратен носител е на приза "Давид на Донатело".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 4 години
Все бабички и дядовци идват в БГ Орнелката,Силв.Стелоне,Памела Андерсон дето взе 200.000 евро за три часа престой в нашия Биг брадър,изсмя се и вече забрави БГ. Но мисля и че идват да опитат и някоя българска крива краставица
6
8
 
7
 
! Отговори
Хахахахаха преди 4 години
На Лили Иванова наборката идва да види дали е живо още динозавъpчето, дето го подари на Лили преди 150 милиона години :) :) :) :) :) :) :)
5
3
 
9
 
! Отговори
kukla преди 4 години
Въпросната жива легенда стана известна, че в разгара на сексфилмите от средата на 70-те години се снима без никакъв срам както майка я е родила, обилно поднасяща баналните си прелести заедно с друг един дето ни го натрапват за секссимвол артист. Можете да й видите цялата анатомия и физиологичните и действия във филма Последната жена от 1976. Сегашните артистки май са по-свенливи.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като бях млад ми се струваше посредствена, не особено красива и не точно мой тип. Сега или се е разхубавила с възрастта или на фона на силиконовите простакелови монстъри ми се вижда като ангел.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !Няма спор,естествена красавица от класа! https://youtube/watch?v=_j12GRqjgps
2
7
 
2
 
! Отговори
Национал по фудбол преди 4 години
Аз пък отивам в Англия
1
6
 
19
 
! Отговори
Мегачеп преди 4 години
Приятна е, става. Бих я уважил два пъти.